fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 01 Martie 2018

Pus în libertate, miercuri, de magistraţii Curţii de Apel Bacău, care au decis ca politicianul să fie cercetat sub control judiciar pentru 60 de zile, Ionel Arsene intenţionează să se întoarcă la conducerea CJ Neamţ.

 


Publicat in Moldova
Prof. dr. Camelia Gavrilă, președintele Comisiei pentru învățământ, știință, tineret și sport, subliniază importanța SPITALELOR REGIONALE DE URGENȚE,considerate o prioritate socială și politică.

 


Publicat in Politica Locala
Ateneul din Iași a reușit în luna februarie, pentru prima dată în aproape 100 de ani de existență, să atingă pragul de 100.000 de lei în ceea ce priveste încasările.

 


Publicat in Educatie
Volumul tăierilor ilegale în fondul forestier de stat, administrat de Regia Națională a Pădurilor – Romsilva, s-a menținut anul trecut la același nivel scăzut, fiind înregistrați 47.713 metri cubi de lemn tăiați ilegal, un volum comparabil cu anul 2016, când s-au constatat 47.788 de metri cubi proveniți din tăieri ilegale, anunță Romsilva. În anul 2015, volumul tăierilor ilegale a fost de 57.080 de metri cubi.

 


Publicat in Naturism

Primăvara aceasta, „Freedom is the new beauty”! Iulius Mall Iași le propune femeilor să își exprime personalitatea și să-și descopere frumusețea chiar și într-o manieră nonconformistă. Până pe 8 martie, îndrăgita destinație de shopping și recreere le-a pregătit cadouri în ton cu pasiunile lor, dar și sesiuni gratuite de tatuaje temporare cu henna.

 


Publicat in Timp Liber
După mai multe zile în care aeronavele Inspectoratului General de Aviație din cadrul Ministerului Afacerilor Interne nu s-au putut ridica de la sol din cauza viscolului și a ninsorii, joi, 1 martie a.c., au putut fi efectuate primele misiuni aero-medicale de transport ale unor persoane care aveau nevoie de asistență medicală de urgență.

 


Publicat in Guvern
Miercuri, 28 februarie 2018, Radu Nechita a lansat volumul „Vânzarea consultativă. 125 de tehnici”, la Librăria Cărturești din Iași.

 


Publicat in Educatie
Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi reţinut un bărbat cu cetăţenie română şi R. Moldova, urmărit internaţional, pe numele căruia era emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare emis de autorităţile din Franța.

 


Publicat in Moldova
Firmele de deszăpezire au intervenit toată noaptea pentru a curăța drumurile județene afectate de ninsoare și viscol.

 


Publicat in Administratie Locala
Din antichitate, cercetătorii au fost atraşi de culoarea ochilor. Unii consideră că ochii dezvăluie personalitatea persoanei, alţii că este un indicator al stării de sănătate.

 


Publicat in Naturism
Pagina 1 din 2