fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 07 Iunie 2019

Un jurnalist de la popularul site de ştiri Meduza, care investighează acte de corupţie, a fost reţinut la Moscova pe baza unor acuzaţii de trafic de droguri, a raportat site-ul vineri, potrivit The Moscow Times.

Publicat in Eveniment
Preşedintele Klaus Iohannis a dat undă verde, vineri, remanierii cerute de premierul Viorica Dăncilă, cu o singură excepţie: Titus Corlăţean - personaj implicat în dezastrul de la votul din diaspora din 2014 - nu va ocupa funcţia de vicepremier.

Publicat in Presedintie
Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea efectuează cercetări în ceea ce privește un cetățean român care a prezentat un permis de conducere cu însemnele autorităților din Republica Cehă , care s-a dovedit a fi fals.

Publicat in Moldova
Sute de oameni s-au adunat (unele surse relatează că au fost aduși) la Chișinău, unde protestează împotriva negocierilor de ultimă oră între Partidul Socialiștilor și Blocul ACUM, vizând crearea unei majorități parlamentare și a unui guvern.

Publicat in Slideshow HOMEPAGE
Sute de oameni s-au adunat (unele surse relatează că au fost aduși) la Chișinău, unde protestează împotriva negocierilor de ultimă oră între Partidul Socialiștilor și Blocul ACUM, vizând crearea unei majorități parlamentare și a unui guvern.

Publicat in Moldova
Polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi au descoperit în ultimele 24 de ore, bunuri accizabile (țigări și băuturi alcoolice) în valoare totală de aproximativ 8.658 de lei, pe care doi bărbați au încercat să le introducă ilegal în țară în scopul comercializării lor pe piața neagră de desfacere şi pentru consumul propriu.

Publicat in Moldova
Radu Mazăre și-a cerut în căsătorie iubita și urmează să se căsătorească în penitenciar luna viitoare, de ziua lui, a anunțat Mihai, fratele fostului primar al Constanței. Mazăre și-a cerut iubita prin telefon și, la ceremonie, va purta același costum pe care-l poartă în fața instanței.

Publicat in Social
Anunțul a fost făcut în timpul Comitetului Executiv al PSD, iar Paul Stănescu nu și-a argumentat decizia. Hotărârea vine după ce Paul Stănescu s-a declarat împotriva convocării unui congres în care să se aleagă o nouă conducere a partidului până după alegerile prezidențiale din această toamnă.

Publicat in Parlament
Un accident rutier grav a avut loc vineri dimineață în județul Iași. Autoritățile au precizat faptul că șoferul unei mașini care se deplasa în satul Borșa, comuna Vlădeni, a pierdut controlul volanului și a intrat în doi pietoni, apoi vehiculul a intrat într-un gard.

Publicat in Social
Precipitațiile însemnate cantitativ care au avut și caracter torențial au provocat în județele Botoșani și Iași scurgeri importante pe versanți, torenți și pâraie, viituri rapide cu efecte severe de inundații locale și creșteri importante de debite și niveluri cu depășiri ale Cotei de Pericol pe râurile din bazinul hidrografic Miletin – bazin aval Stația Hidrometrică Nicolae Bălcescu și Sitna (afluent al Jijiei). Motiv pentru care de ieri de la ora 22.00 până astăzi la ora 9.00 Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor a instituit COD ROȘU.

Publicat in Administratie Locala
Pagina 1 din 3