Chirica și Harabagiu au plecat în vacanță, în Israel

Chirica și Harabagiu au plecat în vacanță, în Israel

Primarul Mihai Chirica își încarcă bateriile în Israel, înainte de confruntarea de miercuri, de la București, unde liderii PSD vor analiza declarațiile date de edilul din Iași împotriva Guvernului și a liderului Liviu Dragnea. Chirica este însoțit în Țara Sfântă de viceprimarul Gabriel Harabagiu, omul său de încredere din partid și din administrația locală.

 

Primarul Mihai Chirica și viceprimarul Gabriel Harabagiu au plecat într-o minivacanță în Israel, au declarat pentru REPORTER DE IAȘI surse din administrația locală. Mai în glumă, mai în serios acestea ne-au spus că cei doi s-au dus să se roage la Zidul Plângerii pentru ca marea confruntare de miercuri, de la sediul central al PSD să aibă un final favorabil edilului de la Iași. Mai mulți lideri social-democrați au cerut excluderea edilului.

 

Președintele partidului, Liviu Dragnea, a anunțat că miercuri, va fi luată o decizie în cazul primarului Mihai Chirica, acuzat de baronii PSD că a avut o poziție care a adus atingere imaginii partidului și Guvernului Grindeanu.

 

Totodată, Chirica a anunțat că nu va lipsi de la ședință:

„Voi participa la ședința de analiză de miercuri și-mi voi susține categoric punctul de vedere. Nu văd niciun motiv pentru care să fiu sancționat. Am participat, pe cât posibil, la ședințele de partid, iar atitudinea mea a fost una corectă. S-a văzut că am avut dreptate în toate chestiunile în care am avertizat că Guvernul a acționat gresit", a spus edilul înainte de plecarea în Israel


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top