Miercuri, 20 02 2019
Alertă în Dâmbovița: trei criminali care au ucis cu sălbăticie o bătrână, în libertate

Alertă în Dâmbovița: trei criminali care au ucis cu sălbăticie o bătrână, în libertate

Alertă de gradul zero în judeţul Dâmboviţa. Trei indivizi, bănuiţi că au omorât în noaptea de Înviere o femeie în vârstă de 63 de ani, sunt în continuare în libertate.

 

Nepoata victimei, care locuia cu bunica în casă, nu a auzit nimic şi a alertat autorităţile abia după câteva ore de la cumplita fapta. Acum anchetatorii încearcă să-i găsească pe vinovaţi şi spun că au un cerc de suspecţi.

 

„Uitaţi, bâtă cu sârmă. Soţului i-am zis nu pune mâna pe ea şi am luat-o cu piciorul şi am dus-o aici", spune o vecină. Femeia în vârstă de 63 de ani, din comuna Butimanu, judeţul Dâmboviţa, era văduvă şi locuia cu nepoata ei, de 25 de ani. Crima oribilă a avut loc în noapte de Înviere, dar anchetatorii au fost alertaţi abia după ore bune, când tânăra şi-a găsit bunica într-o baltă de sânge.

 

„Dacă vecinii au auzit de la garaj până la geam, nu auzea nepoata. Dacă era o femeie cu cap, suna la 112. Nepoata de ce nu a auzit?", declară nora victimei.

 

„A strigat hoţii, de două ori. Dar aşa, strânsă aşa la gât”, relatează o martoră. „S-au ridicat 3 persoane. A încercat-o iarăşi acum două săptămâni, mi-a zis, sunt doi inşi la mine la poartă. Avea duşmani, era ea prea rea de gură, ne drăcuia, ne blestema."

 

Vecinii victimei sunt şocaţi de cele întâmplate. „Asta e crimă în familie, nu puteam să ştiu eu că are bani acolo”, spune unul dintre ei, convins că a fost ucisă de neamuri pentru a îi lua banii din casă.

 

Anchetatorii spun că au un cerc de suspecţi, au ridicat mai multe probe de la faţa locului. Dacă vor fi prinşi şi găsiţi vinovaţi, suspecţii riscă până la 25 de ani de închisoare pentru omor calificat.

 

(Sursa: Știrile Pro TV)

Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28      

Clipul zilei

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top