Miercuri, 22 05 2019
Revoltător! Adolescentă bătută și umilită în mijlocul străzii de alte două tinere. Poliția a deschis dosar penal (VIDEO)

Revoltător! Adolescentă bătută și umilită în mijlocul străzii de alte două tinere. Poliția a deschis dosar penal (VIDEO)

O adolescentă din Ploiești a fost bătută, umilită și stropită cu apă de alte două tinere. Un băiat a participat și el, stropind-o cu apă pe victimă. Mai multe persoane au asistat la aceste scene oribile ca și cum s-ar fi uitat la un spectacol.

 

Victima a fost înjurată, trasă de păr, lovită cu palmele și cu picioarele și obligată să se așeze în genunchi și să sărute mâinile agresoarelor. Speriată și probabil chiar aflată în stare de șoc, victima a acceptat să facă acest gest umilitor.

 

Potrivit Biroului de Presă al IJP Prahova, agresoarele au fost identificate, dar doar una dintre ele a fost găsită la domiciliu. Aceasta din urmă a fost chemată la audieri la sediul Secţiei nr.2 Poliţie Ploieşti. Agresoarele au doar 15 ani, una este din Blejoi, iar cea de-a doua din Ploieşti. Fata pe care au bătut-o şi umilit-o are 14 ani.

 

Polițiștii au deschis dosar penal pentru lovire şi alte violenţe, ameninţare dar şi pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice în cazul celor două adolescente care au agresat şi umilit o colegă de şcoală.

 

 

După publicarea pe Internet a de Facebook.

 

Pe măsură ce scandalul a luat amploare, una înregistrării cu acest moment, agresoarele au fost identificate. Ele sunt eleve la un liceu de prestigiu din Ploiești, scriu jurnaliștii de la Adevărul. De altfel, colegii lor au început să le trimită mesaje de ameninţare pe paginile dintre agresoare, Andreea I., a postat pe contul său de Facebook un mesaj în care a cerut scuze: „Îmi prezint scuzele mele publice pentru ceea ce am făcut. Sunt foarte conştientă că am greşit, îmi asum vina pentru tot, voi raspunde moral si penal pentru tot ce am comis. Îmi pare extrem de rău pentru tot, am fost chiar proastă. A fost un moment de nervozitate in care am reacţionat aşa, mi-a părut rău imediat după ce am comis fapta. În situaţia dată, îmi închid contul de Facebook si îmi cer scuze tuturor, îmi pare rău pentru ce am făcut. Un share va rog din suflet”.

 

Mulţi dintre colegii ei, însă, i-au reproșat acum că scuzele ar fi trebuit să le ceară personal victimei sale, nu pe un cont de Facebook.


Citeste si...
Nota
(1 Vote)

Antibiotice

PMP dreapta
antibiotice fluxiv

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Clipul zilei

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top