fbpx
 
Tragedie pe litoral: un polițist din Craiova a murit înecat. Astăzi urma să-și ceară logodnica în căsătorie Foto: ctnews.ro

Tragedie pe litoral: un polițist din Craiova a murit înecat. Astăzi urma să-și ceară logodnica în căsătorie


Un polițist din Craiova s-a înecat în stațiunea Eforie Nord. În vârstă de 27 de ani,  Georgian Cazacu a fost adus la țărm de o ambarcațiune SMURD. Medicii au încercat să-l resusciteze, însă eforturile lor au fost zadarnice. Sfâșiată de durere, logodnica bărbatului urma să-și sărbătoarească ziua de naștere la malul mării. Femeia se pregătește acum de înmormântare.

 

Vacanța pe litoral ar fi trebuit să fie un motiv de bucurie pentru polițistul Georgian Cazacu. Tânărul din Craiova tocmai ce reușise să se transfere cu serviciul din Drăgănești Olt la Inspectoratul Județean de Poliție Dolj, pentru a fi mai aproape de logodnica sa, de profesie procuror. Înainte de a se muta la noul loc de muncă, a vrut să petreacă la mare atât transferul, cât și ziua de naștere a celei pe care urma să o ceară în căsătorie.

 

Polițistul a intrat în apă, luni, în jurul orei 18:30, pentru ultima baie din zi. Georgian a înotat spre larg, iar, la un moment dat, salvamarii au intervenit de urgență, după ce l-au văzut plutind departe de mal.

 

Echipajul SMURD, sosit de urgență la fața locului, a început manevrele de resuscitare. Din păcate, polițistul Georgian Cazacu s-a stins din viață la doar 27 de ani.

 

Tânărul trebuia ca astăzi să sărbătorească ziua de naștere a logodnicei sale. Copleșită de durere, femeia se pregătește acum de înmormântare.

 

(Sursa: libertatea.ro)


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30