fbpx
 
Accident rutier grav la Ruginoasa: șoferul a murit pe loc, trei persoane în stare critică la spital Foto: Facebook/RADAR IASI OFICIAL

Accident rutier grav la Ruginoasa: șoferul a murit pe loc, trei persoane în stare critică la spital


O persoană a murit, iar alte trei au ajuns în stare gravă la spital, în urma unui accident rutier care a avut loc luni seara în localitatea Ruginoasa. Șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și a intrat într-un TIR.

 

Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, a declarat pentru AGERPRES că şoferul unui autoturism, un bărbat în vârstă de 45 de ani, a vrut să depăşească un camion şi a acroşat roata unui autotren, conform Agerpres.

 

„În maşină se aflau cinci persoane. În urma coliziunii, şoferul a murit pe loc, trei persoane au fost rănite grav iar una a suferit răni uşoare", a declarat Anca Vîjiac.

 

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipe de poliţişti şi echipaje SMURD.

 

Coordonatorul SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu, a declarat că una dintre victime, un bărbat în vârstă de 41 de ani, care stătea pe partea din mijloc a banchetei din spate, a fost dus cu o ambulanţă la Centrul de Primire a Urgenţelor din Paşcani.

 

În urma investigaţiilor medicale s-a constatat că bărbatul a suferit multiple fracturi ale neuro şi viscerocraniului, hematom subdural dreapta, hemoragie subarahnoidiană, fracturi în zona lombară şi costală, contuzie pulmonară, ruptură de splină, fractură de bazin şi de col femural stâng. El a fost dus în blocul operator, unde medicii încearcă să-i salveze viaţa.

 

Un alt pacient, în vârstă de 40 de ani, care se afla pe scaunul din dreapta şoferului, a suferit la rândul său mai multe fracturi, el fiind direcţionat spre Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.

 

Cel de-al treilea pasager al maşinii, care se afla pe partea dreaptă a banchetei din spate, a fost adus de EPA Paşcani la UPU de la Spitalul "Sfântul Spiridon" din Iaşi din cauza unei fracturi a hemitoracelui drept, de 35 milimetri, el fiind direcţionat spre Clinica de Chirurgie Toracică.

 

Medicii sunt rezervaţi în privinţa prognosticului de viaţă al victimelor accidentului.

 

(Sursa: realitatea.net)


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: