Miercuri, 19 06 2019
Povestea incredibilă a cățelușei Ultra. A alergat 105 km cu un maratonist din Iași: până la urmă, sportivul a decis s-o adopte Foto: Facebook/Eu sunt Ultra

Povestea incredibilă a cățelușei Ultra. A alergat 105 km cu un maratonist din Iași: până la urmă, sportivul a decis s-o adopte

O căţeluşă de pripas a ajuns senzaţia internetului, după ce a alergat 105 kilometri împreună cu participanţii la un ultramaraton care a avut loc în munţii Ciucaş.

 

Patrupedul s-a ţinut scai de unul dintre concurenţii fruntaşi de la început, până la sfârşitul traseului. Perseverența căţeluşei l-a impresionat atât de mult pe maratonist, un tânăr din Iaşi, încât a decis să o adopte.

 

Concursul a avut loc în weekend, în munţii Ciucaş, din judeţul Braşov. Participanţii au primit startul la prima oră a dimineţii, în staţiunea Cheia. Andrei Irimia, tânărul care a adoptat căţeluşa, povesteşte că animnalul, foarte prietenos, i-a ieşit în întâmpinare încă de la start.

 

După 60 de kilometri parcurşi, mare i-a fost mirarea să vadă că simpatică fiinţă încă se ţinea după el. Atunci, spune tânărul, a decis să o facă coechipierul lui şi să treacă linia de finish împreună.

 

 

A botezat-o cu numele de Ultra, iar după ore întregi de alergat pe munte au terminat pe locul trei. Lumea a fost atât de curioasă, încât Andrei i-a făcut o pagină de Facebook: „Eu sunt ultra.”

 

Andrei Irimia este un tânăr kinetoterapeut, în vârstă de 31 de ani, care a început să alerge la maratoane în urmă cu un an.

Foto: Facebook/Eu sunt Ultra

 

Toată cursa a durat peste 13 ore, timp în care a filmat-o pe căţeluşa în timp ce alerga cu el.

 

Spre sfârşitul concursului, oamenii de pe margine au început să-i încurajeze şi i-au primit cu aplauze.

 

 

Andrei spune că a fost uimit de perseverenţa şi rezistenţa căţeluşei. Iubita tânărului, care l-a aşteptat la linia de sosire, spune că a fost uimită.

 

Foto: Facebook/Eu sunt Ultra

 

Andrei Irimia: „Când am văzut că sunt 60 km, 70 km şi ea tot continuă să alerge, am zis că e ceva ieşit din comun. Am zis că stau cu ea indiferent ce se întâmplă şi terminăm amândoi ultramaratornul. Indiferent pe ce loc ajung, era mai important ce se întâmpla atunci.”

 

După ce Ultra îşi va reveni complet, tânărul spune că are de gând să o ducă la antrenamente împreună cu el.

 

(Sursa: Știrile Pro TV)


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top