Miercuri, 26 09 2018
Cutremurător: copil de numai două luni, mort în timpul slujbei de botez

Cutremurător: copil de numai două luni, mort în timpul slujbei de botez

Poliţiştii ieşeni au demarat cercetări în cazul unui copil de două luni căruia i s-a făcut rău în timpul slujbei de botez şi a murit la scurt timp, la spital. Incidentul s-a petrecut la o biserică din localitatea Ciurea.

 

O familie a venit la biserică pentru a-şi boteza copilul în vârstă de două luni, iar anchetatorii susţin că micuţul a plâns pe tot parcursul slujbei.

 

Mama copilului i-a dat să mănânce, iar ceremonia religioasă a continuat, băiatul fiind scăldat în cristelniţă, potrivit tradiţiei.

 

Când a fost scos din apă, părinţii copilului au constatat că micuţul nu mai respiră, astfel că au fost începute manevrele de resuscitare.

 

A fost chemată şi o ambulanţă, copilul fiind dus la Spitalul „Sfânta Maria” din Iaşi. Bebeluşul a murit la spital, iar poliţiştii au demarat cercetări în acest caz.

 

„Va fi efectuată necropsia, în urma căreia vor fi stabilite cauzele decesului. Nu se poate spune deocamdată că moartea a survenit prin înec, în momentul în care a fost introdus în cristelniţă. Asta se va stabili în urma necropsiei. Am început cercetări în acest caz”, a declarat luni, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Iaşi, Anca Vâjiac.

 

(Sursa: Știrile Pro TV)

Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2018 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Clipul zilei

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top