fbpx
 
Antibiotice impune standardul de calitate pentru Nistatină

Antibiotice impune standardul de calitate pentru Nistatină


Compania Antibiotice SA Iași a obținut recent din partea United States Pharmacopeia (USP), titulatura de standard de referință la nivel internațional, pentru substanța activă Nistatină.

 

În vara anului 2015 United States Pharmacopeia - USP (organism care elaboreaza anual un compendiu de standarde de calitate pentru testarea  substantelor active si a produselor finite) a solicitat companiei Antibiotice o cantitate specifică din substanța activă Nistatină pentru evaluare.

 

Evaluarea lotului de Nistatină trimis s-a făcut comparativ cu lotul  valabil la acel moment , iar în urma testărilor comparative s-a certificat faptul că Nistatina produsă de Antibiotice Iași respectă cele mai înalte rigori privind calitatea, devenind astfel noul standard de referință la nivel mondial.

 

 

„Previziunile noastre de acum 10-15 ani, cand am investit masiv în retehnologizarea producției de Nistatină s-au concretizat în obținerea unor rezultate deosebite, devenind din anul 2012 lider mondial în producția de Nistatină.  Obținerea “Cerificate of appreciation” pentru Nistatină din partea Farmacopeei Americane (USP) impune  ca orice producător de Nistatină sau producător de forme farmaceutice finite care utilizează Nistatină din intreaga lume, să se conformeze standardului de calitate demonstrat de produsul nostru.  Am fost felicitați de Food and Drug Administration -SUA și am primit mulțumiri pentru grija pe care o acordăm acestui produs”, a declarat Ioan Nani, Director General Antibiotice.

 

În primele 6 luni ale acestui an, exportul de Nistatină pe piata SUA, cea mai importantă piaţă de desfacere pentru acest produs din perspectiva condiţiilor comerciale, s-a dublat din punct de vedere valoric, comparativ cu primul semestru al anului 2016. Acest lucru a reprezentat un obiectiv prioritar pentru compania Antibiotice concretizat în acest an în livrări semnificativ mai mari prin atragerea în portofoliul companiei a unor principali utilizatori finali ai Nistatinei din această piaţă. Contractele încheiate cu partenerii din piața SUA urmează să se deruleze pe termen lung.

 

 

Antibiotice la 6 luni 2017:

  • Veniturile din vânzările pe piețele externe cu 25% mai mari
  • Profit net mai mare cu 21% decât cel planificat și venituri din vânzări mai mari cu 7%
  • 5 produse noi asimilate în portofoliul companiei destinate pieței interne
  • Locul 4 in randul producatorilor de medicamente generice cu prescriptie medicala si medicamente fara prescriptie medicala (OTC) din Romania.

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30