Sambata, 20 10 2018
Disperare: Fiul omului de afaceri Sever Mureşan amenință că se aruncă de pe o macara

Disperare: Fiul omului de afaceri Sever Mureşan amenință că se aruncă de pe o macara

Fiul omului de afaceri Sever Mureşan s-a urcat pe o macara şi ameninţă că se sinucide pentru că nu a mai fost plătit de firma la care lucrează. La faţa locului se află echipaje de pompieri şi o echipă de negociatori care încearcă să îl convingă pe bărbat să renunţe la protest.

 

Ştefan Mureşan (35 de ani), fiul omului de afaceri Sever Mureşan, s-a urcat de la ora 10.30 dimineaţă pe o macara din cartierul Militari şi ameninţă că se va sinucide. La ora 19.00, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă din Bucureşti au transmis că Ştefan Mureşan se află în continuare pe macara şi nu dă semne că ar dori să coboare.

 

Motivul invocat pentru care acesta se află pe utilaj de dimineaţă, potrivit unor surse, motivul invocat este neplata salariului. Acesta şi tatăl său se confruntă în ultimii ani cu probleme financiare. Pe numele lui Sever Mureşen sunt mai multe acţiuni de executare silită, conform portalului instanţelor.

 

La faţa locului se află echipaje de pompieri şi o echipă de negociatori care încearcă să îl convingă pe bărbat să renunţe la protest, au declarat pentru News.ro reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

 

Macaraua este amplasată la intersecţia străzilor Uverturii şi Apusului din Sectorul 6.

 

Tatăl protestatarului, Sever Mureşan, are 68 de ani, a fost membru al echipei de Cupa Davis a României şi primul tenismen român inclus în Association of Tennis Professionals.

 

Afaceristul a fost implicat de-a lungul ultimelor două decenii în mai multe dosare penale, fiind acuzat de procurori de delapidare şi alte infracţiuni economice. Mai mult, el a fost acuzat inclusiv de crimă în Franţa, Sever Mureşan având dublă cetăţenie, română şi franceză. Curtea Corecţională a Tribunalului de Mare Instanţă din Lille „l-a achitat pe omul de afaceri şi fostul jucător de tenis Andrei Sever Mureşan, în dosarul în care a fost acuzat de către Rolf Gehrig, fostul său angajat".

 

Sever Mureşan este mai cunoscut pentru activitatea Băncii Dacia Felix şi a turneului de tenis masculin de la Bucureşti.

 

(Sursa: adevarul.ro)

Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2018 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Clipul zilei

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top