Sambata, 22 09 2018
Un muncitor a căzut în timp ce repara acoperișul unui bloc cu patru etaje. A supraviețuit, dar riscă să rămână paralizat

Un muncitor a căzut în timp ce repara acoperișul unui bloc cu patru etaje. A supraviețuit, dar riscă să rămână paralizat

Un bărbat de 34 ani din Baia Mare a căzut de pe acoperişul unui bloc cu 4 etaje, unde făcea lucrări de reparaţie. Omul muncea fără forme legale, iar martorii povestesc că nu era asigurat corespunzător pentru lucrul la înălţime.

 

A supravieţuit, însă a suferit leziuni grave şi riscă să rămână paralizat, spun medicii. Atât poliţia cât şi inspectorii ITM au început anchete pentru a stabili cum s-a petrecut totul şi cine se face vinovat de accident.

 

Tânărul muncea împreună cu alţi colegi pe acoperişul de 4 etaje al blocului când s-a dezechilibrat şi a căzut. Paramedicii l-au transportat la spitalul din Baia Mare unde a fost dus direct în sala de operaţie. Medicii sunt sceptici însă şi spun că bietul om va rămâne cu sechele pe viaţă, având leziuni la coloană.

 

Inspectorii ITM au aflat apoi că bărbatul nu era asigurat corespunzător pentru munca la înălţime şi nu muncea cu forme legale.

 

Mircea Onea, purtător de cuvânt ITM Maramureş: „Asociaţia de proprietari a negat existent unui contract cu un constructor, motivând că un proprietar de la ultimul etaj a rugat pe cineva să-l ajute la reparaţia acoperişului.”

 

Poliţiştii trebuie să afle acum cine a angajat echipa de muncitori şi dacă s-au respectat normele legale în muncă.

 

(Sursa: Știrile Pro TV)

Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2018 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Clipul zilei

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top