Protest inedit la Patriarhie: regizorul Alexandru Solomon s-a tăiat la mână și a aruncat bani mulțimii cu pozele lui Kiril, Daniel, Dragnea și Putin la gât

Protest inedit la Patriarhie: regizorul Alexandru Solomon s-a tăiat la mână și a aruncat bani mulțimii cu pozele lui Kiril, Daniel, Dragnea și Putin la gât

Regizorul Alexandru Solomon a protestat ieri, într-un mod inedit la Patriarhie, tâindu-se pe mână și aruncând cu bani mulțimii strânse să-l vadă pe Patriarhul Bisericii Ortodoxe Ruse.

 

În tot acest timp, Solomon purta la gât un lanț auriu de care erau agățate fotografiile oficiale ale Patriarhului Daniel, Patriarhului Kirill, a liderului PSD, Liviu Dragnea, și a președintelui rus Vladimir Putin.

 

Imediat, un echipaj de jandarmi l-a legitimat și i-a cerut explicații, iar regizorul filmului „Kapitalism - Rețeta noastră secretă” a explicată că este vorba despre „un dar de sânge”.

 

„E un act artistic. Am vrut în cinstea sosirii patriarhului Kiril să fac un dar de sânge și de bani în memoria victimelor tuturor polițiilor secrete din Rusia și din România”, le-a spus Alexandru Solomon jandarmilor care au început să-l percheziționeze.

 

 

Ulterior, acesta a fost condus la o ambulanță din zonă pentru a fi bandajat la mână, scrie b1.ro.

 

Potrivit celor povestite de regizor, pe Facebook, totul a durat foarte puțin. Au urmat însă șapte ore în care acesta a trebuit să dea declarații în fața jandarmilor, ulterior a fost condus la Poliție, iar, în cele din urmă, a ajuns la un spital de psihiatrie.

 

 „Scrie în fișa mea că am «tulburări de adaptare»; mi se pare corect”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« August 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top