Duminica, 17 02 2019
Bărbatul care și-a torturat copilul într-o pădure a fost internat la Psihiatrie

Bărbatul care și-a torturat copilul într-o pădure a fost internat la Psihiatrie

Bărbatul care şi-a dus copilul într-o pădure, l-a legat de un copac şi l-a tăiat pe mâini, pe picioare şi pe burtă a fost internat la Spitalul de Neuropsihiatrie de la Săpoca, unde va fi supus unei expertize psihiatrice.

 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Buzău, Laura Minea, în urma audierilor s-a luat măsura ca bărbatul de 39 de ani să fie transportat şi internat la Spitalul de Neuropsihiatrie de la Săpoca, acolo unde medicii îl vor investiga pentru a decide dacă a avut sau nu discernământ.

 

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru lipsire de libertate şi rele tratamente aplicate minorului, cercetările fiind coordonate de un procuror al Parchetului Judecătoriei Buzău.

 

Totodată, a fost informată şi Direcţia Generală pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, care va începe propria anchetă.

 

Sâmbătă, bărbatul, din localitatea buzoiană Bozioru, şi-a dus copilul în vârstă de 12 ani într-o pădure, unde l-a legat de un copac şi l-a tăiat cu cuţitul pe mâini, pe picioare şi pe burtă.

 

El a filmat agresiunea şi i-ar fi trimis imaginile mamei băiatului, pentru a se răzbuna pe aceasta, pe motiv că l-a părăsit şi a plecat în Spania.

 

Femeia a luat legătura cu Consulatul român din Spania, care a alertat Poliţia .

 

Poliţiştii din localitatea Pârscov au mers sâmbătă după-amiază la locuinţa bărbatului din Bozioru, de unde l-au ridicat pe copilul agresat. El a fost dus cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean Buzău, iar cadrele medicale spun că este în stare stabilă, dar că este şocat de ceea ce i s-a întâmplat.

 

(Sursa: Știrile Pro TV)

Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28      

Clipul zilei

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top