Joi, 13 12 2018
Cioban atacat de urs, în Prahova. Omul a ajuns la spital cu genunchiul mușcat de animal și o luxație la celălalt picior

Cioban atacat de urs, în Prahova. Omul a ajuns la spital cu genunchiul mușcat de animal și o luxație la celălalt picior

Un cioban din localitatea prahoveană Vâlcăneşti a ajuns la spital, duminică, după ce a fost atacat de un urs, animalul muşcându-l de un genunchi. În acest week-end, în mai multe zone din judeţul Prahova localnicii au cerut sprjinul autorităţilor după ce au constatat prezenţa în zonele locuite a unor animale sălbatice, respectiv urşi şi poci mistreţi, în total de la începutul anului jandarmii având peste o sută de astfel de intervenţii.

 

Ultimul astfel de incident s-a produs duminică după-amiază, în comuna Vâlcăneşti, unde un cioban a fost atacat de un urs care îşi face frecvent apariţia în acea zonă.

 

Conform reprezentanţilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Prahova, care au intervenit la faţa locului, bărbatul a fost muşcat de un genunchi, ulterior atacului el suferind o luxaţie la celălalt picior.

 

Jandarmii prahoveni au intrervenitt, în acest week-end, la alte şase cazuri în care loclainici din judeţ au semnalat prezenţa unor animale sălbatice. Astfel, sâmbătă echipajele de jandarmi au intervenit în staţiunea Buşteni, unde un porc mistreţ care a coborât în oraş şi s-a apropiat foarte mult de gospodări, fiind ucis de câinii localnicilor Tot în Buşteni, sâmbătă seară, localnicii de le strada Cezar Petrescu au semnalat prezenţa a şapte urşi coborâţi din pădure la tomberoanele de gunoi din zonă.

 

Vineri, şi în oraşul Breaza un urs a apărut pe străzi, el fiind alungat de către jandarmi, iar în staţiunea Buşteni a apărut o ursoaică cu pui, în timp ce în Azuga pe străzile staţiunii a fost văzută o vulpe care a intrat în curtea unei case.

 

(Sursa: b1.ro)

Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2018 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Clipul zilei

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top