fbpx
 
Iamandi se însoară cu o subordonată. Să fie într-un ceas bun!

Iamandi se însoară cu o subordonată. Să fie într-un ceas bun!


Generalul Dan Iamandi, şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi, se însoară cu o colegă de serviciu. Noua doamnă Iamandi este psihologul Camelia Bănilă, care lucrează şi ea în cadrul instituţiei. Între cei doi este o diferenţă de vârstă de 11 ani.

Bat clopote de nuntă la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Iaşi.

 

Nu doresc să comentez”

Generalul de brigadă Dan Paul Iamandi (50 de ani) îşi pune pirostriile peste câteva zile. Inspectorul-şef se va căsători cu Camelia Bănilă (39 de ani), psiholog în cadrul instituţiei pe care viitorul soţ o conduce. „Fiind o chestiune personală chiar nu doresc să comentez”, a declarat Dan Iamandi, contactat de REPORTER DE IAŞI.

Şeful ISU Iaşi a mai fost căsătorit, până în 2014, cu medicul Gabriela Iamandi. Cei doi au un fiu pe nume Mihai şi o fiică Ştefania. Ambii urmează calea mamei, fiind studenţi la Universitatea de Medicină şi Farmacie.

 

Împreună la Sibiu

Iamandi este o prezenţă insolită în spaţiul public prin pasiunea pe care o are pentru raliuri. Chiar şi una dintre cele mai recente călătorii pe care a făcut-o cu viitoarea soţie a fost tot la un asemenea eveniment, la Sibiu.

Despre Camelia am aflat mai puţine lucruri: a studiat în două licee din Botoşani, mutându-se apoi la Iaşi unde a absolvit facultatea în cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza”. Se pare că şi ea a fost căsătorită o dată.

Fosta soţie a lui Iamandi a primit o vilă în Bucium după divorţ

 

Generalul ia 7.700 de lei pe lună

Conform celei mai recente declaraţii de avere, generalul de brigadă Dan Iamandi deţine o casă de 126 de metri pătraţi în Valea Lupului, achiziţionată în 2015. Imobilul este amplasat pe un teren de 419 metri pătraţi. Şeful ISU Iaşi are şi un Nissan X-Trail din 2007. În martie, Iamandi a vândut un teren agricol cu 13.000 de lei, dar are un credit în valoare de 107.000 de lei scadent în 2030.

În ceea ce priveşte veniturile obţinute de la instituţia pe care o conduce, în 2016, generalul de brigadă a încasat 92.649 de lei, respectiv 7.720 de lei pe lună. Dan Iamandi a mai obţinut alţi 3.720 de lei ca membru ATOP, o comisie din cadrul Consiliului Judeţean.

Averea şefului ISU s-a micşorat după divorţ. În declaraţia de avere a generalului Iamandi din 2013 apăreau o vilă în Bucium, care i-a rămas fostei soţii, două apartamente, două terenuri şi două maşini. Un apartament în Păcurari, care i-a revenit şefului ISU, a fost vândut în 2014.

Camelia Bănilă (centru), alături de două colege, „în exerciţiul funcţiunii”


Citeste si...
Nota
(3 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30