Luni, 20 05 2019
De groază: și-a înjunghiat soția și a lăsat-o să agonizeze ore în șir în casă fără să cheme ambulanța

De groază: și-a înjunghiat soția și a lăsat-o să agonizeze ore în șir în casă fără să cheme ambulanța

Scene de groază într-o comuna ieșeană Mogoșești. O femeie a ajuns în sala de operaţie, în stare gravă, după ce a fost înjunghiată de propriul soţ.

Grav este că, după ce a lovit-o, bărbatul nu a cerut ajutor pentru ea, iar victima a zăcut câteva ore până când a ajuns la spital. Agresorul a fost arestat, iar medicii încearcă acum să-i salveze viaţa bietei femei.

Întâmplarea a avut loc în comuna Mogoșești din Iaşi. Bărbatul de 40 de ani şi-ar fi înjunghiat soţia de dimineaţă, la ora 5, când aceasta se pregătea să meargă la serviciu. Individul i-ar fi reproşat că îi lipsesc bani din portofel. Potrivit procurorilor, agresorul şi-ar fi premeditat însă gestul cu o seară înainte, când i-ar fi mărturisit unui vecin ce are de gând să facă.

„Soţul meu s-a întâlnit cu el şi i-a spus că-şi taie nevasta. Deci el avea în gând mai demult să facă asta şi i-a spus cum să faci asta, nu te gândeşti la copii? A doua zi dimineaţă a venit la noi după bandaj, nu aveam, dar ce ai făcut? Am tăiat nevasta. Cum s-o tai?”, povestește pentru Știrile Pro TV Maria Huțupașu, vecină.

Femeia de 35 de ani a primit ajutor însă mult mai târziu, când rudele şi câţiva vecini au auzit strigătele disperate ale victimei.

Au sunat la 112 şi a fost preluată imediat de o ambulanţă.

„În timp ce victima se îndrepta spre ieşirea din cameră, inculpatul i-a aplicat acesteia patru lovituri, deşi starea de sănătate a victimei se înrăutăţea progresiv şi avea hemoragii puternice, inculpatul a permis surorii sale să ceară ajutor medical în jurul orei 08.00″, a precizat Mihaela Apostol, prim-procuror Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Victima a fost transportată la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi. Înainte să ajungă în sala de operaţie, femeia a reuşit să le spună medicilor ce i s-a întâmplat. Imediat a fost anunţată poliţia.

„Din declaraţiile făcute în urgenţă, pacienta a fost victima unei agresiuni în mediul familial, soţul fiind cel care a produs aceste plăgi. Plăgile erau penetrante în abdomen, astfel că din urgențe a ajuns direct în sala de operaţie, în clinica chirurgicală de gardă”, a explicat Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU-SMURD.

Potrivit medicilor, starea victimei este stabilă, momentan. Soţul său, pe de altă parte, a fost reţinut de anchetatori, iar astăzi a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Pentru fapta sa, bărbatul riscă până la 12 de ani de închisoare.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(1 Vote)

Antibiotice

PMP dreapta
antibiotice fluxiv

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Clipul zilei

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top