Tren cu nouă vagoane deraiat în Gara de Nord

Tren cu nouă vagoane deraiat în Gara de Nord

Un incident foarte grav s-a petrecut în această noapte în Gara Bucureşti Nord. Un tren al unui operator privat a sărit de pe şine și aproape că a ajuns pe peronul central, după ce mecanicul nu a frânat la timp. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Incidentul a avut loc în momentul în care mecanicul ducea trenul cu nouă vagoane la capăt de linie. Garnitura urma să plece din Bucureşti spre Braşov, iar călătorii aşteptau pe peron.

Martorii povestesc că garnitura nu avea un al doilea mecanic, în spate, care să îl ghideze pe cel din locomotivă.

Oana Brânzan - purtător de cuvânt al CFR Călători: „În urma depăşirii parapetului de la linia 6 s-a produs şi deraierea de o osie a unui vagon. Nu avem date despre câte persoane trebuia să urce în acest tren, doar putem să vă asigurăm că nu e nimeni rănit în urma acestui incident şi va fi anchetat de organele abilitate”.

Poliţiştii de la Transporturi au izolat imediat zona şi au încercat să afle de la mecanicul trenului de ce nu a frânat la timp. Acelaşi lucru încearcă să afle şi conducerea CFR Călători, chiar dacă trenul este unul privat.

Reprezentanţii Regio Călători nu au explicat până în acest moment ce s-a întâmplat, dar au transmis că le vor înapoia banii de bilet celor care ar fi trebuit să plece cu trenul respectiv spre Braşov.

 

Sursa: Digi24


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top