Miercuri, 22 05 2019
Un furt, mai multe capete de acuzare: Au spart o mașină de unde au furat o tabletă și portofelul proprietarului, apoi au plecat la... cumpărături

Un furt, mai multe capete de acuzare: Au spart o mașină de unde au furat o tabletă și portofelul proprietarului, apoi au plecat la... cumpărături

Polițiștii ieșeni au identificat doi tineri bănuiți de comiterea infracțiunilor de furt calificat, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și accesul ilegal la un sistem informatic. Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore, iar judecătorii au hotărât arestarea lor preventivă.

La data de 17 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Iași au identificat doi tineri, bănuiți de comiterea infracțiunilor de furt calificat, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și accesul ilegal la un sistem informatic.

Din cercetările efectuate de polițiști până în prezent, s-a constatat faptul că, la data de 11 ianuarie a.c., aceștia ar fi sustras dintr-o mașină parcată pe raza municipiului Iași, o tabletă și un portofel. Ulterior, aceștia ar fi efectuat cumpărături în mai multe societăți comerciale de pe raza municipiului Iași, unde ar fi plătit folosind cardul de debit contactless al persoanei vătămate, cauzându-i un prejudiciu de aproximativ 600 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat parțial, fiind restituit persoanei vătămate.

În baza probatoriului administrat în cauză, tinerii bănuiți de comiterea faptelor au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, fiind introduși în Arestul I.P.J. Iași.

La data de 18 ianuarie a.c., cei doi tineri au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și Judecătoriei Iași, instanță care a dispus arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile, fiind reintroduși în Arestul I.P.J. Iași.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

PMP dreapta
antibiotice fluxiv

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Clipul zilei

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top