fbpx
 
Câștigătorul marelui premiu la 6/49 ș-a ridicat banii: „Cine face ca mine, ca mine să pățească!”

Câștigătorul marelui premiu la 6/49 ș-a ridicat banii: „Cine face ca mine, ca mine să pățească!”


Bărbatul din Galați care a câștigat marele premiu la Loto 6/ 49 la tragerea de duminică, 12 mai, a intrat în posesia câștigului - 4,7 milioane de euro.

„Cine face ca mine, ca mine să păţească!”, este mesajul pe care cel mai proaspăt milionar în euro l-a transmis tuturor jucătorilor Loteriei Romane

Potrivit Biroului de comunicate al Loteriei Române, Andrei Butnaru s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române marți și și-a ridicat premiul în valoare de 22.265.937,00 lei (aproximativ 4,7 milioane de euro). Pe lângă premiul de categoria I, posesorul biletului norocos a obţinut şi 18 câştiguri de categoria a II-a, 45 câştiguri de categoria a III-a şi 20 câştiguri de categoria a IV-a, valoarea totală a câştigului fiind de 22.406.795,79 lei.

Andrei Butnariu joacă de peste 20 de ani la jocurile loto organizate de Loteria Romană. Se consideră un om norocos, pentru că nu este pentru prima dată când câştigă la Loteria Romană. Are în palmares mai multe premii de categoria a II-a la jocul său preferat, Loto 6/49, la care joacă, în mod constant, aceleaşi numere, în aceeaşi formulă de joc care i-a adus duminică, 12 mai premiul cel mare.

A aflat că este marele câştigător al premiului de categoria I la Loto 6/49 luni dimineaţa când, conform obiceiului, şi-a verificat biletul.

Gălățeanul va continua să joace pentru că spera să câştige şi alte premii importante. Cu banii câştigaţi acum la Loto 6/49 îşi doreşte, în primul rând, să-şi ajute copiii şi nepoţii.

„Cine joacă, poate câştiga!” - este ideea după care se ghidează norocosul câştigător de fiecare dată când joacă la loto.

Reamintim că la tragerea Loto 6/49, de duminică, 12 mai 2019, s-a câştigat premiul de categoria I, în valoare de 22.265.937,00 lei (aproximativ 4,7 milioane de euro).

Biletul norocos a fost jucat la agenţia 17-010 din Galaţi şi a fost completat la Loto 6/49 cu 3 combinaţii complete de numere, după cum urmează: 9 numere în zona A, câte 8 numere în zona B, respectiv C (în total 140 variante) şi 3 variante la Noroc. Acesta este primul câştig de categoria I obţinut în acest an la Loto 6/49.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: