fbpx
 
PSD se regrupează: Adrian Năstase, în vizită la Guvern

PSD se regrupează: Adrian Năstase, în vizită la Guvern


Fostul premier social-democrat Adrian Năstase s-a prezentat joi după-amiază la Guvern, având cel mai probabil discuţii cu premierul Viorica Dăncilă.

Înaintea lui Năstase, intraseră în palatul Victoria şi Tăriceanu, Chiţoiu şi Ciolacu, iar ieri, Mircea Geoană.

Aceste vizite la Palatul Victoria au loc în contextul în care Viorica Dăncilă şi-a anunţat toţi colegii săi care au rămas „cu sufletul alături de PSD”, că sunt aşteptaţi şi vor găsi loc în rândul partidului, chiar şi cei care au fost excluşi în trecut, numele lui Mircea Geoană fiind specificat în clar.

Mircea Geoană a declinat apelul, cu toate că a avut o întâlnire la Palatul Victoria cu premierul Viorica Dăncilă, justificând că „nu intenţionează să se reîntoarcă în politică în viitorul apropiat, dar că rămâne cu inima alături de social-democraţi”.

Fostul premier PSD Adrian Năstase a ajuns singur la Palatul Victoria, joi, în jurul orei 17.00.

Apelul liderului PSD Viorica Dăncilă vine ca o încercare de a reface imaginea partidului ieşită destul de şifonată în contextul eşecului suferit de partidul său la alegerile europarlamentare şi după dispariţia de pe scena politică a lui Liviu Dragnea, fostul preşedinte PSD, actual condamnat şi închis la penitenciarul Rahova.

Reamintim că fostul premier şi preşedinte PSD Adrian Năstase a anunţat, marţi, pe blogul personal, o nouă iniţiativă menită să vină în sprijinul unui partid care a înregistrat un scor dezastruos la alegeri.

„Împreună cu Octav Cozmâncă şi cu alţi foşti şi actuali lideri ai PSD, am decis să constituim Grupul de sprijin pentru actualul PSD, ţinând seama de situaţia dificilă a partidului după alegerile europarlamentare", transmitea Adrian Năstase.

 

Sursa: Epoch Times


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: