Bătaie în avion pe Aeroportul Otopeni: imagini incredibile surprinse de un pasager (VIDEO)

Bătaie în avion pe Aeroportul Otopeni: imagini incredibile surprinse de un pasager (VIDEO)

Imagini incredibile filmate într-un avion, pe aeroportul Otopeni. O bătaie a avut la bordul unui avion cu destinaţia Cairo, din cauza unei pasagere care s-a aşezat pe scaunul din zona ieşirii de urgenţă.

Femeia a fost rugată să se ridice, însă nu a înţeles instrucţiunile, dat fiind că nu vorbea nici engleză, nici română.

Avionul aparţine companiei TAROM şi trebuia să ajungă în Cairo.

Personalul din avion a încercat să îi facă instructajul, însă văzând că femeia nu înţelege nimic i-au cerut să se ridice și să se legitimeze.

Femeia a refuzat, iar de aici a pornit haosul.

În disputa care a izbucnit cu echipajul aeronavei s-a implicat și soțul acesteia, iar forțele de securitate ale aeroportului l-au evacuat în țipetele celorlați pasageri. Soţul femeii a reclamat faptul că personalul aeronavei nu are dreptul să îi legitimeze soţia. Imaginile au fost postate pe Facebook de un martor care acuză folosirea exagerată și nejustificată a forței.

La rândul lor, cei de la Tarom susțin că au respectat regulile de siguranță. Imaginile au fost filmate la bordul unui avion Tarom care urmă să plece joi la prânz către Cairo. O parte din pasageri veneau de la Amsterdam și au avut escală în București.

Oficialii de pe aeroport susțin că intervenția a fost făcută de angajați ai poliției de frontieră. Deocamdată, superiorii celor vizați nu au comentat cazul.

 

Sursa: realitatea.net


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top