Român depistat la la frontiera de vest cu un document de identitate şi un permis de conducere fals

Român depistat la la frontiera de vest cu un document de identitate şi un permis de conducere fals

Poliţiştii de frontieră din Vama Nădlac-Nagylak au depistat un cetăţean român care conducea un autoturism folosind un permis de conducere fals.

În data de 12.08.2019, în jurul orei 07.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac-Nagylak, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul român G.P., în vârstă de 31 de ani, la volanul unui autoturism, marca Audi, înmatriculat în România.

La controlul specific, bărbatul a prezentat  un buletin de identitate şi un permis de conducere care purtau însemnele unor documente eliberate de autorităţile din Republica Moldova.

Cu ocazia verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că documentele prezentate nu îndeplinesc condiţiile de formă şi fond ale unora autentice, acestea fiind false.

Poliţiştii de frontieră au continuat cercetările şi au constatat că bărbatul  nu  deţine permis de conducere.

Cu privire la cele constatate, bărbatul în cauză a declarat că a obţinut permisul de conducere de la persoană ale cărei date de identitate nu le cunoaşte, în Republica Moldova, în schimbul unei datorii.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi uz de fals, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top