Liviu Beșleagă, administratorul celui mai mare grup social-media din țară, este președintele NCRAR pentru România

Liviu Beșleagă, administratorul celui mai mare grup social-media din țară, este președintele NCRAR pentru România

Comitetul Național al Românilor Republicani Americani anunță că Liviu Besleagă, administratorul celui mai mare grup de Facebook din țară și apreciat influencer, este președintele NCRAR pentru România.

„Vă invit să-i urăm împreună bun venit domnului Liviu Besleaga, noul nostru președinte pentru filiala românească a NCRAR. Activitatea sa va acoperi România și Diaspora românească din Uniunea Europeană și Republica Moldova.

Domnul Liviu Besleaga, vine în organizația noastră cu o experiență vastă dobândită în ultimii 12 ani odată cu dezvoltarea și coordonarea unei uriașe infrastructuri sociale online, creată pentru a oferi oamenilor posibilitatea de a se exprima civic în cadrul acestor comunități, apărând dreptul constituțional la liberă exprimare, facilitând comunicarea între românii de pretutindeni, prieteni, familie, părinți și copii.

Dedicat consolidării valorilor și instituțiilor tradiționale românești într-o lume în care aceste instituții își pierd puterea iar valorile noastre tradiționale sunt uitate.

Analizând activitatea domnului Besleaga, am recunoscut o persoană tenace, orientată spre eficiență, cu opinii umanitar-politice în concordanță cu principiile și valorile organizației noastre.

Invitația dlui Beșleagă de a lucra pentru NCRAR face parte din planul de implicare a organizației noastre în spațiul autohton românesc și în regiunile sale istorice.

Scopul programului nostru în România este de a promova valorile euro-atlantice, precum și sprijinirea parteneriatului dintre România și Statele Unite ale Americii.

Anticipăm că acest Parteneriat va contribui la emanciparea și prosperitatea tuturor cetățenilor României.

În calitate de președinte al NCRAR, doresc să-mi exprim bucuria pentru faptul că domnul Liviu Besleaga se alătură echipei noastre și îi urez mult noroc și succes”, transmite Ionel Roiban.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top