Tragedie în Dâmbovița: bărbat găsit mort într-un cazan cu borhot

Tragedie în Dâmbovița: bărbat găsit mort într-un cazan cu borhot

Sfârşit fulgerător pentru un bărbat în vârstă de 62 de ani, din Dâmboviţa. Omul a fost găsit mort, joi noaptea, în curtea cuscrului său, într-un cazan cu borhot.

Era cunoscut cu afecţiuni cardiace, iar medicii legişti trebuie să stabilească acum dacă boala i-a adus sfârşitul, ori s-a intoxicat cu vapori de alcool şi s-a înecat.

Bărbatul era căsătorit şi avea o fiică la casa ei. Joi au petrecut împreună onomastica tinerei, apoi omul a decis să-l ajute pe cuscrul sau în gospodărie.

Proprietarul gospodăriei povesteşte că făcea nişte mici pe grătar, iar după aproape 20 de minute a mers să vadă ce face cuscrul său. Aşa l-a găsit inconştient în butoiul cu borhot.

Speriat, proprietarul a început să ţipe după ajutor, iar un vecin a venit să vadă ce se întâmplă. A sunat la 112 şi a chemat un echipaj de la ambulanţă. În zonă se ajunge însă foarte greu, iar când au ajuns salvatorii aici, victima decedase deja.

Elena Olaru, medic Spitalul Găeşti: „Cauzele sunt multiple ţinând cont că este cardiac. În primul rând mirosul de la borhot, vaporii emanaţi, care l-au ameţit, ar fi putut să facă un preinfarct sau chiar şi un infarct, un accident vascular.”

Trupul fără viaţă a fost dus la Serviciul de medicină legală, pentru autopsie. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top