Răfuială între familiile de romi: bărbat bătut cu sălbăticie de cinci tineri pe faleza din Tulcea. Totul a fost transmis live pe Facebook (VIDEO)

Răfuială între familiile de romi: bărbat bătut cu sălbăticie de cinci tineri pe faleza din Tulcea. Totul a fost transmis live pe Facebook (VIDEO)

O răfuială între două familii de romi a degenerat într-o bătaie în toată regula pe faleza din Tulcea, sub privirile îngrozite a sute de turiști. Un bărbat a fost snopit în bătaie de cinci tineri, iar scena violentă a fost transmisă live pe Facebook de un martor aflat în zonă.

În imagini se vede cum bărbatul a fost înconjurat de cinci tineri care l-au lovit cu pumnii și cu picioarele în apropierea unui restaurant de pe faleza din Tulcea. La un moment dat, victima a căzut, iar agresorii l-au lovit fără milă în zona capului și a abdomenului.

Cei care au văzut scena violentă au început să strige la agresori care au fugit de la fața locului.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Tulcea, Amalia Ignatencu, a declarat că două persoane au ajuns la spital în urma bătăii, precizând că în imagini a fost surprinsă doar una dintre victime.

„Polițiștii au identificat persoanele în cauză și au fost conduse la sediul Poliției. Momentan sunt cercetate 10 persoane cu vârste între 18 și 40 de ani din Tulcea”, a spus Ignatencu.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

 

Sursa: Libertatea


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top