VIDEO ȘOCANT: Polițist lovit în plin de o mașină. Șoferul era beat criță

VIDEO ȘOCANT: Polițist lovit în plin de o mașină. Șoferul era beat criță

Un polițist de la brigada rutieră din Maramureș a fost lovit în plin, miercur, de un autoturism al cărui șofer nu a oprit la semnalul regulementar al agentului.

Întreg incidentul a fost filmat, iar polițistul lovit de mașină este acum în stare gravă, având ambele picioare rupte și traumatism cranio-cerebral.

Accidentul a fost semnalat de un coleg al polițistului rănit, care spune că șoferul vinovat a fost prins și se afla sub influența băuturilor alcoolice.

De asemenea, la acest accident șocant au fost martori și polițiști din Ungaria, care se aflau alături de omologii lor români într-un schimb de experiență între cele două instituții.

„În urmă cu câteva minute, un agent de la Serviciul Rutier Maramureş a fost lovit în plin de un autoturism al cărui şofer nu a oprit la semnalul regulamentar al poliţistului.

Colegul nostru are ambele picioarele rupte şi traumatism cranian-cerebral, urmând a fi transportat cu un elicopter SMURD la o unitate spitalicească performantă.

Şoferul vinovat a fost identificat în persoana unui bărbat din comuna Berbeşti, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Alături de echipaj se aflau în misiune, în schimb de experienţă, poliţişti din Ungaria... S-au convins cu ochii lor că aici e o junglă a lumii a treia.

Asta că tot erau nelămuriri şi nelămuriţi cu privire la condiţiile de lucru şi despre riscurile la care sunt supuşi poliţiştii operativi...”, spune colegul polițistului rănit.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top