Politician USR, bătut de un consilier PNL când strângea semnături pentru Dan Barna (VIDEO)

Politician USR, bătut de un consilier PNL când strângea semnături pentru Dan Barna (VIDEO)

Președintele filialei USR Bălești, județul Gorj, acuză un consilier local PNL ca l-a bătut, în timp ce strângea semnături pentru candidatul la prezidențiale Dan Barna. Scena a fost filmată. Poliția a demarat o anchetă în acest caz.

Florin Papuc, preşedintele filialei USR Băleşti, susţine că a fost lovit, îmbrâncit şi înjurat de un consilier PNL din localitate, în timp ce strângea semnături pentru Dan Barna. El spune că scandalul ar fi pornit după ce l-ar fi făcut „repetent" pe alesul PNL.

„Am fost atacat de un consilier PNL, la Stolojani, în comuna Băleşti, aproape de locuinţa dânsului. Strângeam semnături pentru Dan Barna şi a venit la mine brusc. M-a lovit peste mână, m-a jignit, m-a ameninţat, la faţă nu m-a lovit, că nu a putut, m-am apărat. Am zis că nu mă pun cu un om de 70 de ani, că nu facem noi scandaluri", a relatat Florin Papuc.

Bătaia ar fi pornit de la reproşurile pe care Florin Papuc i le-a adus consilierului PNL, că şi-ar fi angajat fata la primărie.

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz.

„La data de 1 septembrie, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizaţi prin apelul 112 de către un bărbat de 36 de ani, din comuna Băleşti, despre faptul că, în cursul aceleiaşi zile, în timp ce se afla pe raza localităţii Băleşti, a avut un conflict spontan cu un bărbat de 67 ani, din aceeaşi localitate, care ar fi exercitat acte de violenţă asupra sa, iar prin îmbrâncire i-ar fi trântit telefonul mobil de sol, spărgându-i ecranul. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violente şi distrugere", a precizat Victor Tuhasu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Biroul Politic Judeţean Gorj al Partidului Naţional Liberal a anunţat, luni, că va analiza situaţia de la Băleşti.

„Toţi militanţii PNL Gorj trebuie să evite astfel de situaţii şi să înţeleagă că sunt candidaţi sau reprezentanţi ai echipelor de campanie ale unor partide politice care vor încerca să ne provoace pentru a se face vizibili. Liderul USR Băleşti, implicat în acest incident, este recunoscut în comunitate ca fiind o persoană conflictuală, care a avut acest gen de comportamente şi în perioadele în care a activat la alte partide politice. Partidul Naţional Liberal, filiala Gorj, nu agreează astfel de comportamente, iar militanţilor PNL li se recomandă să nu răspundă provocărilor de acest gen din partea reprezentanţilor contracandidaţilor noştri", se precizează într-un comunicat al PNL Gorj.

 

Sursa: România TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top