fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 25 Ianuarie 2017

Considerat unul dintre cei mai virulenţi critici ai instituţiilor anticorupţie şi titular de dosar penal, Tăriceanu cataloghează drept aberaţii concluziile şi recomandările Raportului MCV şi doreşte ca România să nu mai coopereze în cadrul acestui mecanism de monitorizare.

 


Publicat in Parlament
Tulburare mare în comunitatea de romi din Hârlău, judeţul Iaşi, după ce bulibaşa a găsit miercuri dimineaţa, lipit de poartă, un sicriu, două coroane şi o cruce de lemn.

 


Publicat in Justitie
Încep investițiile la extinderea activităților de la Aeroportul Iași. Președintele Consiliului Județean, Maricel Popa, vrea clădiri de birouri, hoteluri și hale de mentenanță în vecinătatea Aeroportului. Proiectul de dezvoltare va fi supus spre aprobare plenului CJ.

 


Publicat in Administratie Locala
Klaus Iohannis a avut o reacție pozitivă după ce Comisia Europeană a prezentat cel mai recent raport cu privire la progresele înregistrate de România în cadrul Mecanismului de Cooperare și Verificare (MCV). Președintele a salutat faptul că raportul  recunoaște progresele înregistrate de România cu privire la consolidarea sistemului judiciar şi lupta împotriva corupţiei, arată un comunicat publicat pe presidency.ro.

 


Publicat in Presedintie
Un fost parlamentar al formațiunii România Mare și al Partidului Conservator susține, într-un articol publicat pe sputnik.md, că președintele României ar putea fi suspendat până pe 8 martie. Sputnik este trustul media al Kremlinului și unul dintre principalele sale instrumente de propagandă.

 


Publicat in Presedintie
Un refugiat originar din Gambia a murit înecat în apele Veneției, chiar în fața localnicilor și a turiștilor, fără ca cineva să-i sară în ajutor. Mai mult decât atât, mai mulți italieni aflați la fața locului au filmat tragedia și i-au strigat bărbatului să plece înapoi în Africa.

 

Procurorii italieni anchetează moartea refugiatului Pateh Sabally, care s-a înecat în Canal Grande din Veneția. Anchetatorii susțin că Sabally, în vârstă de 22 de ani, ar fi vrut să se sinucidă.

 


Publicat in Panorama
Autorităţile din Massachusetts au găsit aproape 20 de milioane de dolari (18 milioane de euro) într-o saltea de pat, bani proveniţi dintr-o escrocherie, la începutul lunii ianuarie, anunţă AFP.

 


Publicat in Panorama
Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a dat, miercuri, aviz negativ asupra proiectelor de ordonanţă de urgenţă privind graţierea şi modificările codurilor penale.

 

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a analizat, miercuri, în şedinţa plenului, proiectele de ordonanţă de urgenţă privind graţierea şi modificările codurilor penale, trimise de Ministerul Justiţiei pentru avizare, în condiţiile în care preşedintele Klaus Iohannis a declanşat, marţi, procedura pentru organizarea referendumului privind justiţia şi a transmis Parlamentului o scrisoare pe această temă.

 


Publicat in Justitie
În data de 27 ianuarie 2017, Sala „Hașdeu” a Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu” va găzdui Sesiunea de comunicări științifice a profesorilor de Istorie, Științe Socio-Umane și Religie din județul Iași.

 


Publicat in Educatie
Poliţişti de frontieră brăileni au oprit în trafic, pe timpul desfăşurării unei acţiuni specifice, o autoutilitară cu care un brăilean transporta o tonă de motorină, fără documente legale.

 


Publicat in Justitie
Pagina 1 din 4