fbpx
 

Items filtered by date: Marti, 31 Ianuarie 2017

Aproximativ 1.500 de protestari se află la această oră în piaţa Unirii din Iași pentru a-și arăta nemulţumirea faţă de ordonanţele adoptate în această seară de Guvern.

 


Publicat in Social
Președintele Klaus Iohannis a venit cu o primă reacție după ce Guvernul Grindeanu a adus prin OUG modificări la Codurile penale.

 


Publicat in Presedintie
Se încadrează cei care riscă 5 ani de închisoare, fie cu executare, fie cu suspendare. Suplimentar, li se va înjumătăţi pedeapsă celor care au mai mult de 60 de ani sau copii în întreţinere. Zeci de politicieni, funcţionari publici şi oameni de afaceri se încadrează.

 

„Se graţiază în întregime pedepsele cu închisoare de până la 5 ani inclusiv precum şi pedepsele cu amendă aplicate de instanţă de judecată." O simplă propoziţie care ar putea să scoată de după gratii nu mai puţin de 2000 de deţinuţi.

 


Publicat in Justitie
Mii de infractori extrem de periculoşi din România ar putea ajunge în libertate în baza ordonanţei privind graţierea adoptată în această seară de Guvernul grindeanu. Unii dintre aceştia sunt criminali, violatori, pedofili sau tâlhari şi pot beneficia de graţiere în anumite circumstanţe.

 


Publicat in Justitie
Internetul a luat foc - Dragnea și Grindeanu au aprobat ordonanța care îi scapă pe toți de pușcărie. Guvernul a adoptat a OUG privind modificările la Codul Penal.

 


Publicat in Guvern
„Prețurile sunt la cele mai mari niveluri înregistrate în ultimele decenii, sistemul este aproape de limita de functionare, iar unii furnizori denunță unilateral contractele, lăsând clienţii fără serviciul de furnizare a energiei”, spun reprezentanţii ENEL. Cu alte cuvinte, sistemul energetic este aproape de colaps.

 


Publicat in Guvern
Gemenii Scott şi Mark Kelly nu mai sunt identici. Primul a petrecut 340 de zile consecutive pe orbită, celălalt a rămas pe Pământ. La întoarcere, ADN-ul lui Scott, precum şi părţi ale cromozomilor legate de longevitate, s-au schimbat.

 

Se spune că dintr-o călătorie te poţi întoarce schimbat. Acum, studiile efectuate de NASA au dovedit că schimbările nu au loc numai la nivel psihologic, ci şi la nivelul fizic profund. Normal, condiţia este să călătoreşti în spaţiul cosmic!

 


Publicat in Familie
Constantin Cristian Duțu, arhitectul șef din primărie a fost schimbat de primarul Mihai Chirica. Duțu a fost de mai multe ori acuzat de faptul că direcția pe care o conducea nu făcea față solicitărilor ce veneau pe ordin de urbanism.

Publicat in Slideshow HOMEPAGE
Constantin Cristian Duțu, arhitectul șef din primărie a fost schimbat de primarul Mihai Chirica. Duțu a fost de mai multe ori acuzat de faptul că direcția pe care o conducea nu făcea față solicitărilor ce veneau pe ordin de urbanism.

Publicat in Administratie Locala
Membrii unei familii din Bârlad, părinţii şi trei dintre copii, au fost condamnaţi de Tribunalul Vaslui la închisoare cu executare, pentru constituire de grup infracţional organizat şi trafic de stupefiante.

 

Toţi cei cinci membri ai familiei au primit pedepse cu închisoarea în regim de detenţie, cele mai aspre condamnări fiind aplicate celor doi părinţi, care au şi fost decăzuţi din drepturile părinteşti.

 


Publicat in Moldova
Pagina 1 din 5

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31