fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 02 Octombrie 2017

Graţiela Gavrilescu, ministrul Mediului, a fost prezentă luni, 2 octombrie, la Bistriţa pentru a evalua starea Sistemului de Management Integrat al Deşeurilor. Aceasta s-a întâlnit cu reprezentanţii Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri şi ai Consiliului Judeţean, care managerează sistemul în cauză. În timpul conferinței de presă, ea a avut o ieşire isterică când a început să ţipe la un jurnalist care-i repeta că sistemul de colectare selectivă de la Bistriţa, pe care îl dădea exemplu de bune practici la nivel naţional, nu funcţionează. Asta după ce minute bune i-a îndemnat pe jurnaliştii prezenţi să fie optimişti, informează „Adevărul”.

 


Publicat in Guvern
Universităţile de la noi atrag, de la an la an, tot mai mulţi studenţi străini. Cele mai atractive sunt şcolile de medicină.

 


Publicat in Educatie
Ministrul Educaţiei continuă seria declraţiilor care stârnesc rumoare. Aflat la deschiderea anului universitar de la Iaşi, Liviu Pop a vorbit despre sistemul educaţional din România şi despre viitorul acestuia, prilej cu care a spus că „fiecare copil merită un viitor mai bun decât cel prezent”.

 


Publicat in Educatie
Ţigaretele comercializate de British American Tobacco sunt mai scumpe, începând de la 2 octombrie 2017, cu 50 de bani pentru un pachet.

 

Scumpirea operată de BAT va fi urmată, în cel mai scurt timp, şi de ceilalţi doi producători importanţi din România, Philip Morris şi Japan Tobacco International,

 


Publicat in Fiscalitate
Femeie însărcinată la spital, după ce mașina sa a fost lovită de o ambulanță condusă de un șofer băut. Femeia de de 23 de ani, aflată la volan, a fost rănită şi transportată la spital, în urma unui accident  petrecut în Galați. Șoferul ambulanţei, un bărbat, de 55 de ani, avea o alcoolemie de 0.22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 


Publicat in Moldova
Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Brașov au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a fostului fotbalist Tibor Selymes, care a fost implicat în accidentul soldat cu patru militari răniţi. Alături de Selymes au fost trimişi în judecată şase poliţişti, dar şi Daniela Selymes.

 

Tibor Selymes si Daniela Selymes sunt acuzaţi de vătămare corporală din culpă (2 fapte), complicitate la abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit (4 fapte), şi favorizarea făptuitorului.

 


Publicat in Justitie
Ministrul Educaţiei Naţionale, Liviu Pop, nu a stat de vorbă cu profesorii care au pichetat Prefectura Iaşi în cursul zilei de luni, 2 octombrie, nemulţumiţi că actuala putere nu şi-a onorat promisiunile din Programul de Guvernare.

 


Publicat in Administratie Locala
Gruparea Stat Islamic a revendicat atacul armat din Las Vegas în urma căruia au murit cel puţin 50 de persoane, susţinând că autorul, un sexagenar american, se convertise la islam cu câteva luni în urmă, relatează AFP.

 


Publicat in Panorama
Un poliţist în vârstă de 40 de ani, agent în cadrul Secţiei Rurale Coteana, judeţul Olt, a murit, în timpul nopţii de duminică spre luni, în timp ce era în patrulare, transmite Mediafax.

 


Publicat in Social
Ministrul Justiţiei nu dă înapoi de la controversatul proiect pentru modificarea legilor justiției, deși s-au ridicat mai multe voci, inclusiv a președintelui și a ambasadorului SUA, care i-au cerut să facă acest gest.

 


Publicat in Justitie
Pagina 1 din 4