fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 06 Martie 2017

Luna viitoare, cele 44 insule faimoase din lacurile Vinkeveen (în olandeză: Vinkeveense Plassen), situate în cea mai mare parte în provincia de Utrecht, vor fi scoase la licitaţie.

 


Publicat in Turism
Un adolescent de 17 ani descoperit în noaptea de duminică spre luni de un echipaj de poliţie dormind într-un autoturism pe o stradăm în municipiul Bârlad, a fost găsit cu un pistol asupra sa de către lucrătorii unui centru al Protecţiei Copilului, unde a fost dus de poliţişti.

 


Publicat in Moldova
Şcoala de dans Philadelphia Dance Center, din Philadelphia (SUA), a postat pe pagina sa de Facebook o iniţiativă prin care invită părinţii fetelor care urmează cursuri de balet să li se alăture. „Sunteţi invitaţi să veniţi în clasă cu copiii dumneavoastră. Mamele pot merge la cursurile de hip-hop. Taţii sunt invitaţi să se alăture dansatoarelor lor preferate şi să participe la cursurile de balet. Aduceţi-vă haine confortabile", scria în postarea respectivă.

 


Publicat in Familie
Rețelele sociale create pentru a-i ajuta pe oameni să interacționeze încep să aibă efect contrar. Cine petrece foarte mult timp pe Facebook, Twitter sau Youtube se simte tot mai singur, spune un un studiu făcut de cercetători americani pe aproape două mii de oameni.

 


Publicat in Familie
Poli Iaşi s-a impus în deplasarea de pe terenul lui FC Voluntari, scor 1-0, în ultima etapă a sezonului regulat, scor 1-0.

Publicat in CSMS Iasi
Premierul Sorin Grindeanu a numit-o, luni, pe jurnalista Alina Petrescu în funcţia de consilier de stat, purtător de cuvânt al Guvernului.

 


Publicat in Guvern
Președintele Consiliului Județean Iași a avut o întrevedere cu Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre Daea, în care s-a discutat despre măsurile luate de actualul guvern cu privire la subventiile acordate pentru agricultură și despre proiectele pe care le are în vedere Consiliul Județean Iași pentru sprijinirea fermierilor din județ. Totodată, a fost efectuată o vizită la sediile Direcției Agricole, Agenției de Plăți și Intervenții pentru Agricultura Iași (APIA) și Centrului Regional pentru Finanțarea Investițiilor Rurale Iași (CRFIR), precum și la o fermă din zona Târgu Frumos unde există sere de tomate.

 


Publicat in Administratie Locala
Conform datelor furnizate de Direcţia pentru Agricultură Judeţeană Iaşi au fost înregistrate până acum 81 de cereri de înscriere pentru fermierii din județul Iași în programul de sprijin pentru tomate, cultivate în sere sau solarii.

 

La nivel național, au fost primite 3.214 de solicitări de înscriere în programul de sprijin pentru tomate, cultivate în sere sau solarii inițiat de Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR).

 


Publicat in Agricultura
Consiliul Judeţean Iaşi va depune la Ministerul Dezvoltării de la Bucureşti 40 de proiecte care reprezintă priorităţi investiţionale, a anunțat preşedintele instituției, Maricel Popa.

 


Publicat in Administratie Locala
Modelul rus Victoria Bonya a fost reținută pe Aeroportul din Los Angeles, fiind suspectată de spionaj în favoarea Rusiei.

 


Publicat in Vedete
Pagina 1 din 5

Arhiva ReporterIS

« Martie 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31