fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 14 Ianuarie 2019

Administrația Bazinală de Apă Prut-Bârlad are, începând de astăzi 14 ianuarie a.c. un nou director în persoana lui Petru Avram.

Publicat in Slideshow HOMEPAGE
O echipă a Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii este prezentă, luni, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Vaslui, pentru documentarea unui studiu privind evoluţia cazurilor de rujeolă, relatează Agerpres. 

Publicat in Moldova
Un bebeluș care a fost născut la Maternitatea din Buzău, de o adolescentă de 15 ani, a murit luni, iar tânăra a fost transferată imediat după naștere la Spitalul Marie Curie din București, relatează Mediafax. Reprezentantul DSP Buzău, Carmen Scântei, a declarat că bebelușul s-a născut duminică, iar luni dimineața a murit. Medicii spun că șansele de supraviețuire ale bebelușului erau mici de la naștere, acesta primind nota 2.

Publicat in Sanatate

Actorul britanic Hugh Grant, a cărui maşină a fost spartă duminică seară, i-a rugat pe hoţi, prin intermediul un mesaj publicat pe Twitter, să îi returneze un scenariu care se afla printre bunurile sustrase, potrivit bbc.com. Scenariul se afla într-o geantă, care conţinea, printre altele, şi cardurile de sănătate ale copiilor actorului, a spus acesta.

"În improbabila probabilitate că cineva îi cunoaşte pe cei care mi-au spart maşina în seara aceasta şi mi-au furat geanta, vă rog să îi convingeţi să îmi returneze măcar scenariul", a scris actorul într-un mesaj publicat duminică seară pe reţeaua de micro-blogging Twitter, explicând că a muncit la acel text mai multe săptămâni.

Grant a adăugat că şi-ar dori ca geanta să fie returnată la adresa la care se află Ealing Studios.

Hugh Grant este cunoscut în special pentru rolurile din comedii romantice, precum "Patru nunţi şi o înmormântare/ Four Weddings And A Funeral" (1994), "Notting Hill" (1999), "Pur şi simplu dragoste/ Love Actually" (2003), "Vise americane/ American Dreamz" (2006) şi cele două filme din seria "Bridget Jones". El a fost recompensat, de-a lungul carierei, cu un Glob de Aur, un premiu BAFTA şi un Cesar onorific (2006).


Publicat in Vedete

Administrația Bazinală de Apă Prut-Bârlad are, începând de astăzi 14 ianuarie a.c. un nou director în persoana lui Petru Avram. Petru Avram a mai fost director executiv al acestei instituții, fiind revocat în urmă cu doi ani și mutat pe postul de director tehnic la Administrația Bazinală de Apă Prut-Bârlad. Numirea sa în funcție contrazice toate jocurile politice. În noiembrie 2017, Petru Avram a fost retrogradat din funcție, în locul său ca director la ABA Prut-Bârlad fiind numit Ion Păvăleanu, fost şef al Gospodăririi Apelor Neamţ, unul dintre oamenii baronului Ioanel Arsene, președintle CJ Neamț. În perioada în care președintele CJ Iași era Cristian Adomniței, Petru Avram era membru în cadrul Biroului Politic Teritorial PNL.


Publicat in Actualitate
Polițiștii ieșeni din cadrul Secției nr. 2 au fost sesizaţi de către reprezentanții unei societăți comerciale cu privire la faptul că un tânăr ar fi încercat să sustragă produse din magazin.

Publicat in Social

Norica Nicolai (ALDE) spune că Oana Pellea, Mihai Șora și pianistul Dan Grigore au fost plătiți să iasă la protestul organizat chiar în seara în care România prelua oficial Președinția UE, ceremonia fiind organizată la Ateneul Român. “De data aceasta, nu prea au fost mulți, ceea ce înseamnă că nici cei care îi coordonează nu au investit foarte mult. O să le vedem (n.r. imagini de la protestul de joi seară) pe televiziunile din Europa săptămâna viitoare, cu siguranță. Vor să creeze un anume tip de atmosferă", a spus Norica Nicolai la Antena 3. Mai multe citiți AICI. În replică, actrița Oana Pellea a declarat că în cazul în care Nicolai nu prezintă dovezi în acest sens o va acționa în judecată. "Doamnă Norica Nicolai, dacă afirmația vă aparține, va rog să prezentați dovezi! În lipsa dovezilor sunt nevoită să va dau în judecată!", a scris Oana Pellea pe pagină să de Facebook.

 


Publicat in Actualitate

Crin Antonescu, Vasile Blaga, Mircea Hava sunt doar trei dintre liberalii care deschid lista la europarlanetare, cu șase de a ocupa un fotoliu la Bruxelles. Care ar fi rumătorii cinci, aflați AICI.


Publicat in Actualitate
Lăsarea în aer a bugetului României are o singură explicație: s-au terminat banii. Degeaba încearcă să scoată în față Liviu Dragnea veniturile la buget mai mari cu 70 miliarde de lei, în 2018 față de 2016, dacă se cheltuie cu majorările nesustenabile mai mult cu 50 miliarde de lei decât poate aduna România. Rostogolirea deficitului uriaș distruge încrederea tuturor în economia românească, riscând consecințe dezastruoase, iar Dragnea și Vâlcov lipsesc din fața românilor și refuză să-și asume responsabilitatea. Acum se caută 20 miliarde de lei și au fugit toți. 

Publicat in Politica Locala

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu spune că Toader Tudorel se face complice la crima din Mediaș. Amintim că trei recidiviști, doi eliberați mai repede de legea lui Tudorel Toader, au ucis sâmbătă seara un tânăr în Mediaș. “Domnul rector, domnul profesor doctor, domnul fost judecător al CCR Tudorel Toader nu este însă doar un personaj antipatic. Tudorel Toader este complice la crimă (…) În ultimii 30 de ani, nu știu dacă a fost vreun român implicat direct sau indirect in atâtea crime așa cum este acest individ, ajuns în funcția de ministru în guvernul infractorilor.”, spune Vlad Voiculescu. Mai multe amănunte citiți AICI


Publicat in Justitie
Pagina 1 din 2