fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 05 Octombrie 2019

Doi maratonişti au căzut în prăpastie în Piatra Craiului. Primele informații spuneau că femeia a fost găsită în stop cardio-respirator, medicii nemaiputând să facă nimic pentru salvarea ei. O nouă veste a căzut ca un trăznet: și bărbatul care a încercat să o salveze a decedat pe drumul spre spital!

Publicat in Social
O bandă de hoți români din Marea Britanie a fost prinsă de poliție după ce compatrioţii noştri au furat bunuri în valoare de câteva milioane de lire din sute de locuinţe

Publicat in Eveniment
Un pădurar în vârstă de 47 de ani, din comuna Şuletea, judeţul Vaslui a murit sâmbătă după ce a fost înţepat de mai multe insecte. Potrivit Romsilva, bărbatul a fost înţepat de mai multe viespi.

Publicat in Moldova
Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, sâmbătă, că după ce moţiunea de cenzură este adoptată de Parlament trebuie un guvern de tranziţie care să pregătească alegerile şi bugetul pe anul viitor, el subliniind că aşteaptă „implicare maximală, totală, eficientă, de bună credinţă din partea Partidului Naţional Liberal pentru a trece această perioadă de tranziţie".

Publicat in Presedintie
Zece persoane au murit şi șapte au fost rănite în urma unui accident rutier produs sâmbătă dimineaţă, în judeţul Ialomiţa, între Slobozia şi Urziceni. Autoritățile au declanșat Planul roșu de intervenție după ce un TIR a intrat în plin într-un microbuz plin cu pasageri.

Publicat in Social
Poli Iași a fost la un pas să producă o nouă surpriză în Liga I, în meciul cu Universitatea Craiova, din etapa cu numărul 12.

Publicat in CSMS Iasi
Marketingul lui Mihai Chirica se va sparge ca un balon de săpun dacă nu apare sâmbătă pe scenă, lângă Iohannis, la reuniunea liberalilor.

Publicat in Slideshow HOMEPAGE
Marketingul lui Mihai Chirica se va sparge ca un balon de săpun dacă nu apare sâmbătă pe scenă, lângă Iohannis, la reuniunea liberalilor.

Publicat in Editorial
Ediţia a XXVIII-a Sărbătorilor Iaşului aduce o serie de noutăţi faţă de cele precedente. Prima schimbare ar fi de ordin financiar, bugetul alocat fiind de circa 910.000 de lei, uşor mai mic decât cel din 2018, când a fost cheltuită suma de 930.000 de lei. De precizat este faptul că bugetul general al evenimentelor asociate Sărbătorilor este 1.037.700 lei.

Publicat in Administratie Locala
Preşedintele României, Klaus Iohannis, va participa astăzi la Adunarea Regională a organizațiilor PNL din regiunea Nord-Est, la reuniune fiind așteptați peste 1.500 de membri și simpatizanți liberali din Moldova.

Publicat in Social
Pagina 1 din 2