fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 05 Iulie 2019

Un tribunal din Marea Britanie a condamnat opt cetăţeni polonezi la pedepse de până la 11 ani de închisoare cu executare pentru că au obligat aproximativ 400 de conaţionali la muncă forţată.

Publicat in Eveniment
Simona Halep s-a calificat vineri în optimile de finală ale turneului de Mare Şlem de la Wimbledon, după ce a învins-o cu 6-3, 6-1 pe belarusa Victoria Azarenka.

Publicat in Alte Sporturi
Maricel Ionaşcu, un individ din Galaţi, cunoscut cu antecedente penale grave, a fost trimis în judecată zilele trecute pentru viol, tâlhărie calificată şi lipsire de libertate în mod ilegal.

Publicat in Moldova
Dintr-o analiză realizată de jurnaliștii Reuters rezultă că moneda românească, leul, a înregistrat cea mai slabă performanță din Europa Centrală și de Est.

Publicat in Fiscalitate
Radu Mazăre împlinește astăzi 51 de ani și își sărbătorește aniversarea după gratii, acolo unde a fost încarcerat în urmă cu două luni.

Publicat in Justitie
Curtea de Apel Craiova a respins cererea procurorului general Bogdan Licu de suspendare a executării hotărârii judecătoreşti de adopţie internaţională în cazul Sorinei, fetiţa din Baia de Aramă adoptată de către un cuplu de români din SUA. Decizia este definitivă. Copila nu poate fi însă scoasă deocamdată din țară. Mama adoptivă a micuţei Sorina şi avocaţii familiei îl acuză pe Bogdan Licu că ar fi sărit în apărararea familiei la care a stat fetiţa în ultimii ani, în loc să apere legea.

Publicat in Justitie
3 oameni au murit şi alţi doi au fost răniţi după ce o maşină a sărit în aer în sudul Turciei, într-un oraş aflat aproape de frontiera cu Siria.

Publicat in Eveniment
Aproximativ 200 de persoane din mai multe localităţi din judeţul Botoşani au participat, vineri, la un marş şi un miting de protest faţă de starea proastă a drumurilor judeţene.

Publicat in Moldova
Poliţiştii de frontieră giurgiuveni au descoperit 40 kilograme substanță periculoasă, tip R134A,  pe care un cetățean bulgar a încercat să le introducă în țară fără autorizaţiile legale.

Publicat in Social
Poliţiştii de frontieră din Sânnicolau Mare, judeţul Timiș, au depistat trei cetăţeni din India și doi din Pakistan, solicitanţi de azil în România, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria.

Publicat in Social
Pagina 1 din 3