fbpx
 
Dezvăluiri rușinoase: Victor Ponta povestește cum se ruga Dragnea de Kovesi și Coldea să-l ajute cu dosarul penal

Dezvăluiri rușinoase: Victor Ponta povestește cum se ruga Dragnea de Kovesi și Coldea să-l ajute cu dosarul penal


Fostul președinte al PSD Victor Ponta a lansat încă un atac verbal la adresa actualului lider al PSD Liviu Dragnea.

 

Ponta s-a arătat foarte deranjat de acuzațiile la adresa sa, care spuneau că ar fi aprobat elimibarea unor colegi din PSD de către DNA.

 

Fostul premier neagă că ar fi fost implicat în asemenea acțiuni și susține că, de fapt, Liviu Dragnea i-ar fi rugat personal pe Florian Coldea şi pe Codruța Kovesi să-l scape de problemele penale.

 

„Eu am decis să spun ceea ce gândesc cei mai mulţi membri şi votanţi ai PSD - că Liviu Dragnea şi „Cartelul de la Teldrum” au confiscat Partidul şi îl folosesc doar pentru puterea personală, pentru bani şi protecţie în faţă legii / că a abandonat toate promisiunile din Programul de Campanie şi distruge economic şi social România / că Grindeanu, Tudose, Ţuţuianu , Teodorovici şi oricine indeazneste să nu execute orbeşte ordinele „Cartelului” devine imediat securist, trădător, cârpă - fiind târât în mocirla lui Dragnea!

 

Eu am decis să ies din această „Mocirla” , să spun adevărul şi să ofer o alternativă pentru toţi cei dezamăgiţi şi umiliţi de Dragnea!

 

Pentru că nu are nici curaj nici argumente să îmi răspundă Liviu Dragnea îşi trimite bufonii peremişti şi slugile plătite de el din presă să să plimbe din televiziune în televiziune şi să încerce să mă tragă înapoi în mocirlă vehiculând minciunile oribile că eu le făceam dosare penale colegilor din PSD!!!

 

Adevărul este uşor de aflat pentru oricine nu este plătit de Dragnea să fie prost- socrul meu a fost cercetat pe nedrept din 2014, cumnatul meu arestat, mama şi sora mea percheziţionate, soţia anchetat, eu mi-am pierdut funcţia de Preşedinte al PSD şi Premier şi merg lunar la ICCJ fiind hăituit de Uncheșelu şi Portocală!!!

 

 

Aşa că nu trebuie să explic nimănui că nu am făcut niciodată cuiva dosare - trebuie doar să le explic celor din familia mea de ce au avut de suferit pe nedrept - la fel că mulţi alţi oameni din PSD sau din viaţă publică !

 

Mi-am aparat colegii din PSD şi când aveau şi când nu aveau dreptate! Am cerut eu şi am depus mărturie în favoarea lui Liviu Dragnea în Dosarul Referendumului / am plătit un preţ scump în 2014 când Iohannis a venit cu lista liderilor PSD “penali” de care eu nu am vrut să mă dezic! Poate asta a fost greşeală mea ?!?

 

Pe un singur coleg din PSD l-am văzut cu ochii mei şi l-am auzit cu urechile mele când se ruga de Kovesi şi Coldea să îl ajute cu dosarul penal - Liviu Dragnea!!! Şi în timp ce se lupta pentru el însuşi sigur nu pomenea absolut nimic despre abuzurile contra altor colegi - niciodată! Că aşa e Liviu - doar el contează!

 

Nu vreau să vorbesc despre aceste lucruri pentru că îmi pare rău de toţi cei care ne-au votat şi au alte aşteptări de la noi - şi nu vreau să mă bag înapoi în “Mocirla” cu Dragnea !”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

 

(Sursa: Știrile Pro TV)

 

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: