Marti, 18 06 2019
Dragnea, reconfirmat lider suprem al PSD: „Vreţi să mai fiu în continuare preşedintele vostru? Atunci, aşa va fi”

Dragnea, reconfirmat lider suprem al PSD: „Vreţi să mai fiu în continuare preşedintele vostru? Atunci, aşa va fi”

La Congresul PSD nu s-au organizat alegeri pentru funcţia de preşedinte. Dragnea a ţinut însă să arate că este considerat liderul suprem al partidului şi a cerut confirmarea verbală din partea colegilor săi. A primit-o.

 

La finele unui discurs de o oră de-a lungul căruia i-a înfierat pe cei ce "defăimează" ţara şi a anunţat eventuale legi pentru a proteja suveranitatea ţării atacată de aceştia, liderul PSD, Liviu Dragnea, le-a cerut delegaţilor participanţi la Congresul extraordinar al partidului, o confirmare verbală pentru funcţia pe care o ocupă.

„Vreţi să continuăm? Aveţi curaj? Aveţi curaj să rezistaţi la ceea ce se va întâmpla în continuare? Nu aveţi ezitări? Vreţi să mergem împreună? Şi pun o ultimă întrebare - unii mi-au zis să nu o pun, alţii mi-au zis să o pun. Până la urmă suntem între noi: Vreţi să mai fiu în continuare preşedintele vostru?", a întrebat Dragnea.

Cei peste 4.000 de delegaţi prezenţi în sală au răspuns prin aplauze prelungite, interpretate de Liviu Dragnea drept o confirmare a dorinţei acestora de a-l avea în fruntea lor.

„Atunci, aşa va fi. Şi să nu vă îndoiţi niciodată!", a spus Dragnea în aplauzele celor prezenţi în sală.

 

Sursa: Epoch Times


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top