fbpx
 
O IEŞEANCĂ ŞI DOI INDIENI: Divorţ în stil Bollywood

O IEŞEANCĂ ŞI DOI INDIENI: Divorţ în stil Bollywood


Scandal amoros în familia unei artiste originare din Iaşi. Proces pentru divorţ şi pentru paternitatea copilului. Împreună cu concubinul, Irina Saraiman şi-a dat în judecată soţul sub pretextul că fetiţa nu este a acestuia din urmă. Ulterior, a depus şi acţiune de divorţ. „Fostul” este IT-ist şi i-a făcut Irinei curte asiduă pe când cânta într-un hotel din India, „actualul” este producător în showbizz-ul de pe malul Gangelui.

 

Irina Saraiman este o tânără artistă din Iaşi, absolventă a Colegiului Naţional de Artă „Octav Băncilă”, devenită cunoscută pentru că a ajuns să compună şi să cânte muzică indiană, lucru pentru care a fost, la un moment dat, o răsfăţată a emisiunilor de divertisment de la noi. A locuit ani de zile în India, a fost căsătorită în India, iar acum şi-a dat soţul în judecată la Iaşi, unde a venit recent împreună cu cea mai recentă iubire a sa, tot un indian. Există două procese deschise de cântăreaţă: unul de „tăgadă paternitate”, urmat de unul de „divorţ”. În primul îl are alături, ca reclamant, pe actualul partener, care ar fi tatăl adevărat al copilului.

Părinţii ei s-au opus

Irina Saraiman a studiat la Iaşi pianul, vioara, viola şi violoncelul, dar, având şi calităţi de cântăreaţă, s-a alăturat, după liceu, trupei ruseşti de jazz White Mouse. Cu această trupă a ajuns să cânte în India unde, în timpul unui concert la Calcutta, l-a cunoscut pe Rana Singh, un tânăr IT-ist indian, de familie bună. Părinţii lui sunt deţinători ai unei fabrici de încălţăminte care lucrează pentru brandul Bata, iar Rana Singh şi-a pus în cap s-o cucerească pe româncă. Într-un interviu, Irina a povestit că adulatorul ei venea în fiecare seară la concertele pe care le susţinea la parterul unui hotel. A reuşit, până la urmă, şi Irina Saraiman nu a mai plecat din India. Cei doi s-au căsătorit, în ciuda opoziţiei părinţilor săi. Irina Saraiman a povestit la emisiunile unde a fost invitată, TVR sau Antena 1, că şi-a schimbat toată garderoba, a început să practice yoga, să înveţe limba şi să înţeleagă cultura indiană. După căsătorie, nu a mai cântat. Până când, într-o zi, socrul ei a auzit-o cântând în timp ce gătea şi i-a spus că ar trebui să facă asta mai des.

 

Irina şi Prateek, din exotica Indie într-o bucătărie românească tipică, alături de fetiţa lor

 

Colaborări în lumea filmului

Soţul său, Rana Singh, a dus-o în studioul unui producător muzical local cu ajutorul căruia a obţinut apoi câteva colaborări la realizarea coloanelor sonore pentru câteva producţii cinematografice în India. Apoi, soţii Singh s-au mutat la Londra. Ieşeanca a fost invitată de BBC la emisiuni dedicate comunităţii indiene şi la producţii importante precum „The voice” sau la tributul adus trupei Kinks la 50 de ani de la lansare. A fost apoi implicată, alături de alţi 20 de artişti, într-un proiect al Academiei Mondiale de Arte, Literatură şi Media - Walk in Style.

În urmă cu câţiva ani, Irina a susţinut un concert şi în România, fiind însoţită atât de soţul de atunci, cât şi de partenerul de acum.

 

Irina şi Rana Singh, dragostea care s-a destrămat

 

Probleme în căsnicie

De la o căsnicie aparent perfectă alături de soţul indian, Irina Saraiman, devenită, între timp, mama unei fetiţe, a ajuns să încerce să schimbe total trecutul. La sfârşitul anului trecut, a depus la Judecătoria Iaşi două acţiuni. Una de „divorţ cu minori, exercitarea autorităţii părinteşti, stabilire domiciliu minor, pensie de întreţinere”. Înainte de aceasta, ieşeanca mai deschisese un alt proces – „tăgadă paternitate”, alături de partenerul actual. În cazul acestei acţiuni, Irina Saraiman a spus că fetiţa nu este a soţului Rana Singh, ci a actualului partener. Acesta este un producător indian, Daing Sharma Prateek, pe care ieşeanca l-a cunoscut pe când locuia în India.

 

Irina Saraiman, „look-ul” de vedetă

 

Invitată la emisiuni din România

În portofoliul său, ieşeanca a bifat numeroase invitaţii la emisiuni de televiziune din România, ca o prezenţă exotică. A fost inclusă într-o emisiune săptămânală a Iulianei Marciuc, „Destine ca-n filme”, ca reprezentantă a grupului românilor de succes în cinematografia internaţională. Fostul soţ, Rana Ranjit Singh, are un canal de Youtube pe care a postat mai multe înregistrări cu Irina Saraiman cântând.

REPORTER DE IAŞI a încercat s-o contacteze pe Irina pe contul de Facebook, dar aceasta nu a răspuns. Pe contul său de socializare, Irina Saraiman are numeroase fotografii cu fetiţa ei şi cu partenerul actual, Daing Sharma Prateek. Deşi menţionează că trăieşte la Londa, Irina Saraiman are în ultima perioadă fotografii din Iaşi. Tot pe contul său, Irina menţionează că în prezent studiază management la Anglia Ruskin University.

Hollywood-ul Indiei

Bollywood este supranumele dat în glumă caselor de producţie de filme în limba hindi. Producţia acestora are loc în Mumbai, iar numele vechi al oraşului, până în 1995, era Bombay. Oraşul este cel mai aglomerat din toată India şi a treia cea mai aglomerată zonă metropolitană din lume. Se estimează că aici trăiesc 17 milioane de oameni. Denumirea „Bollywood” a apărut în anii ’0, după numele studiourilor americane din Los Angeles - Hollywood. Cetăţenii indieni dezaprobă porecla Bollywood. Cele mai cunoscute studiouri indiene sunt Filmalaya şi Film City, care au, anual, 200-250 de producţii.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30