fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 05 Ianuarie 2017

Conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui a declanşat o anchetă internă, după ce în presă au apărut câteva fotografii în care doi poliţişti, îmbrăcaţi în uniformă, apar într-un restaurat cu câte o bere în faţă.

 


Publicat in Moldova
Instituţia Avocatului Poporului a transmis, joi seara, câteva „precizări” cu privire la poziția exprimată de purtătorul de cuvânt al Administrației Prezidențiale în legătură cu demersul lui Victor Ciorbea de a sesiza Curtea Constituțională pe tema Legii 90/2001. Această lege interzice unei persoane condamnate penal să facă parte din Guvernul României.

 

„Avocatul Poporului își exprimă surprinderea față de afirmațiile făcute astăzi de către purtătorul de cuvânt al Administrației Prezidențiale și speranța că acestea nu reprezintă punctul de vedere al Președintelui României și nici al reprezentanților Administrației Prezidențiale”, se arată în comunicat.

 


Publicat in Presedintie
Cea mai deprimantă zi din 2017 va fi într-o zi de luni, pe data de 16 ianuarie.Titlul de „cea mai deprimantă zi” sau „blue monday” este atribuit în fiecare an celei de-a treia zi de luni din ianuarie.

 

Există însă şi o formulă de calcul empiric pentru determinarea acestei zile speciale. Potrivit agenţiei de turism Sky Travel, care îl citează pe expertul în lifestyle Cliff Arnall, formula de calcul ţine cont de mai multe variabile – condiţiile meteorologice, nivelul datoriilor acumulate, numărul de zile care au trecut după Crăciun, numărul de zile care au trecut după încălcarea obiectivelor trasate pentru noul an şi nivelul scăzut de motivaţie.

 


Publicat in Timp Liber
Temperaturile din masivul Ceahlău pot fi resimţite la valori de minus 59 de grade Celsius, a avertizat, joi, Raul Papalicef, şeful Serviciului Salvamont Neamţ, într-un comunicat de presă citat de Agerpres.Temperaturile prognozate vor fi de până la minus 23 de grade Celsius, iar viteza vântului va depăşi 80 km/oră, astfel încât factorul de windchill se va situa în jurul valorii de minus 59 grade.

 

El a sfătuit turiştii să evite în aceste zile ascensiunile pe munte şi i-a avertizat că este interzis să staţioneze în vânt perioade care depăşesc 5 minute.

 


Publicat in Moldova

Explozie puternică lângă tribunalul din Izmir, în vestul Turciei. Doi atacatori au fost omorâți la scurt timp după explozie, într-un schimb de focuri cu forțele de ordine. Al treilea atacator este căutat, relatează Reuters.

 


Publicat in Eveniment
Fostul parlamentar Sebastian Ghiță este primul pe lista persoanelor date în urmărire națională de pe site-ul Poliției române.

 

Sebastian Ghiță a fost dat în urmărire generală astăzi, după ce judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție au emis un mandat de arestare preventivă pe numele său.

 


Publicat in Justitie
Președintele Klaus Iohannis este indignat de acțiunea Avocatului Poporului la Curtea Constituțională cu privire la Legea 90/2001, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al președintelui, Mădălina Dobrovolschi.

 

„Strădaniile unei persoane care vrea să devină premier nu intră în atribuțiile Avocatului Poporului”, a transmis Administrația Prezidențială. Reacția președintelui vine după ce Victor Ciorbea, Avocatul Poporului, a contestat la Curtea Constituțională legea care nu le permite condamnaților penali să dețină funcții în Guvern. Această lege îi interzice lui Liviu Dragnea să devină premier.

 


Publicat in Presedintie
Hoţii români au reuşit să dea spargeri la două depozite ale unor firme de haine de lux din Italia de la care au plecat cu bunuri de aproape 750.000 de euro. Astăzi procurorii DIICOT au descins în trei judeţe din România unde au bănuieli că îi vor găsi pe suspecţi.

 


Publicat in Justitie
Doina Azoicăi, prorector în cadrul Universității de Medicină și Farmacie (UMF) ”Gr. T. Popa” Iași, a fost condamnată, joi, de Tribunalul Iași la trei ani de închisoare cu suspendare pentru luare de mită.

 


Publicat in Slideshow HOMEPAGE
Doina Azoicăi, prorector în cadrul Universității de Medicină și Farmacie (UMF) ”Gr. T. Popa” Iași, a fost condamnată, joi, de Tribunalul Iași la trei ani de închisoare cu suspendare pentru luare de mită.

 


Publicat in Justitie
Pagina 1 din 3