fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 16 Octombrie 2017

Daphne Caruana Galizia, cea mai cunoscută jurnalistă de investigații din Malta, aflată la originea unor acuzații de corupție care au provocat alegeri anticipate în țara sa în luna iunie, a fost ucisă luni în explozia unei bombe care fusese plasată sub mașina ei, relatează AFP și Reuters.

 

În cursul unei conferințe de presă, premierul Joseph Muscat (centru-stânga), al cărui anturaj apropiat a fost ținta unor atacuri violente lansate de dna Caruana Galizia, a denunțat un act „barbar” și a ordonat forțelor de ordine să-și concentreze toate resursele pentru ca autorii atacului să fie aduși în fața justiției.

 


Publicat in Eveniment
Deputatul PSD Eugen Nicolicea, preşedintele comisiei juridice a Camerei Deputaţilor, a susţinut luni, la Parlament, că acuzaţiile care li se aduc lui Sevil Shhaideh şi Rovanei Plumb nu sunt susţinute legal deoarece, pe de o parte, braţul Pavel nu mai există pentru că s-a colmatat şi, prin urmare nici insula Belina, şi, pe de altă parte, a citat din legea apelor române unde se precizează că trecerea unui bun din domeniul public al statului în domeniul public al unei unităţi administrativ teritoriale se face prin hotărâre a Guvernului.

 


Publicat in Parlament
Unele dintre locaţiile vizate de această măsură sunt destinaţii preferate de foarte mulţi turişti. Legea a fost emisă după ce s-a constatat că numai într-o singură lună, de pe aproximativ 2,5 kilometri de coastă, au fost adunate peste 100.000 de mucuri de ţigări.

 


Publicat in Panorama
Fostul ministru al Mediului Rovana Plumb a mers luni, la ora 17:00, la Comisia juridică, pentru a fi audiată în vederea finalizării raportului privind solicitarea DNA de începere a urmării prenale în cazul său. Rovana Plumb a venit însoțită de avocat.

 


Publicat in Parlament
O studentă din România, care locuia în Marea Britanie de cinci ani, a murit după ce a căzut din celebra catedrală Saint Paul din Londra. Incidentul a avut loc în urmă cu mai multe zile, însă acum familia româncei Lidia Drăgescu i-a adus acesteia un omagiu emoționant.

 


Publicat in Panorama
Omul de afaceri George Negru, proprietarul touroperatorului Omnia Turism, s-ar fi sinucis din cauza unor probleme financiare, au declarat luni pentru News.ro, surse din piaţă.

 


Publicat in Social
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit trei cărți de identitate false, pe care trei bărbați cu cetăţenie R. Moldova le-au procurat, în schimbul a diverse sume de bani, cu scopul de a-şi găsi mai ușor un loc de muncă în Germania.

 


Publicat in Moldova
Trei români care erau stabiliţi de câţiva ani în Italia au fost arestaţi de autorităţile locale, după ce au spart mai multe bancomate în diferite zone din regiunea Calabria.

 


Publicat in Panorama
Courtney Love avertizase, într-un interviu, în urmă cu 12 ani, tinerele actrițe de la Hollywood să nu meargă „dacă Harvey Weinstein le invită la vreo petrecere privată la Four Seasons”.

 

La scurt timp după interviul artistei Courtney Love, de pe covorul roșu, ea a fost „exclusă etern” din cea mai mare agenție de talente de la Hollywood pentru că a vorbit împotriva producătorului Harvey Weinstein, spune artista. Această întâmplare le-ar fi descurajat, de asemena, pe actrițele care au fost hărțuite de el să vorbească public despre abuzuri, notează avclub.com.

 


Publicat in Vedete
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au descoperit două cărți de identitate false, pe care doi soţi din Republica Moldova le-au procurat, în schimbul sumei de 60 euro, cu scopul de a găsi mai uşor locuri de muncă în Cehia.

 


Publicat in Social
Pagina 1 din 4

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31