fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 10 Iunie 2017

Duminică vremea va fi instabilă, însă de luni temperaturile cresc faţă de zilele trecute. Maximele se vor încadra între 23 și 31 de grade, iar minimele între 10 și 19 grade.

 

La noapte, în jumătatea de vest a țării, înnorările se vor extinde și accentua, iar în cea de est, cerul va fi variabil. Va ploua în Oltenia și în vestul Munteniei, local în Banat și vestul Transilvaniei, pe arii restrânse în Crișana și în Maramureș și doar izolat în restul teritoriului. Ploile, cu caracter de aversă, vor fi însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Punctiform, cantitățile de apă vor depăși 15...20 l/mp și vor fi condiții de grindină. Temperaturile minime vor avea valori de la 6...7 în depresiunile Carpaților Orientali, până la 18...19 grade pe litoral.

 


Publicat in Vremea
După ce şi-a serbat ziua de naştere alături de iubitul ei, Răzvan Simion, Lidia Buble s-a decis să profite de vremea frumoasă şi să scoată la iveală costumul de baie.

 


Publicat in Vedete
Președintele României, Klaus Iohannis, va efectua săptămâna viitoare, în perioada 19 - 20 iunie, o vizită la Berlin, au declarat pentru Agerpres surse oficiale.

 


Publicat in Presedintie
Simona Halep, cap de serie numărul 3, a pierdut finala de la Roland Garros, pentru a doua oară în carieră, și a ratat șansa de a scrie istorie pentru România devenind nr.1 WTA. În ultimul act al turneului de la Roland Garros, Halep a jucat sâmbătă împotriva sportivei letone Jelena Ostapenko, locul 47 WTA, care devine marea câştigătoare a turneului din Franța şi marea surpriză a tenisului mondial.

 


Publicat in Alte Sporturi
40 de trupe rock, DJ şi artişti fac show în aceste zile, în patru locuri din Iaşi. Cel mai mare festival de rock din Iaşi va avea loc în memoria lui Roca, Ioan Dan Niculescu, un ieşean de excepţie care a murit pe neaşteptate, anul trecut. Festivalul a fost construit ca un complex de evenimente: muzică, ateliere de gătit, demonstraţii culinare, artă vizuală şi stradală.

 


Publicat in Social
O poliţistă din Iaşi are nevoie de sânge. Mi­haela Abaza, fost purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, are nevoie de sânge grupa A2, Rh negativ.

Publicat in Social
Cursa Tarom Amsterdam - Bucureşti, care ar fi trebuit să aterizeze la ora 23:00, nu a mai decolat din Olanda din cauza unui incident grav. Aeronava a fost lovită de o maşină de bagaje şi se pare că a suferit avarii destul de serioase.

 


Publicat in Social
Preşedintele american Donald Trump a ţinut să-l laude pe şeful statului Klaus Iohannis, aflat în vizită oficială în SUA, pentru implicarea sa în susţinerea luptei anticorupţie din România şi în apărarea statului de drept.

 

Statele Unite susţin lupta anticorupţie din România şi pe preşedintele Klaus Iohannis, care sigur va câştiga această bătălie, a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă comune cu preşedintele ţării noastre, liderul american Donald Trump.

 


Publicat in Presedintie
Fostul ministru Varujan Vosganian urmează să fie cercetat într-un dosar disjuns din cel al Romgaz, în care este suspectat de constituirea unui grup infracţional organizat şi de complicitate la delapidare. Pentru aceasta procurorii DIICOT trebuie să solicite ridicarea imunităţii sale parlamentare.

 

Potrivit rechizitoriului prin care au fost trimişi în judecată omul de afaceri Ioan Niculae şi fostul ministru Adriean Videanu în cazul Romgaz, în perioada cât a fost ministru al Economiei, actualul deputat ALDE Varujan Vosganian a semnat mai multe ordine de ministru prin care a urmărit favorizarea lui Ioan Niculae astfel încât compania acestuia, Interagro, să cumpere gaz ieftin, exclusiv din producţia internă, potrivit News.ro.

 


Publicat in Justitie
Fostul deputat Cristian Boureanu a fost arestat preventiv, sâmbătă dimineața, pentru ultraj, potrivit unei decizii a Judecătoriei Sectorului 1.

 


Publicat in Justitie
Pagina 1 din 2

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30