fbpx
 

Items filtered by date: Duminica, 11 Iunie 2017

Duminica, 11 Iunie 2017 22:10

PSD câștigă alegerile de la Șipote

Locuitorii din comuna ieșeană Şipote au decis astăzi, să-și aleagă primar de la PSD. Cel care a câştigat alegerile anul trecut şi-a pierdut mandatul după ce a fost condamnat definitiv pentru fals intelectual.

 


Publicat in Administratie Locala
O bucată de chihlimbar veche de 100 milioane de ani descoperită în Birmania conţine capul, gâtul, aripa, coada şi picioarele unei păsări abia ieşită din ou, prinsă în seva care curgea dintr-un copac.

 


Publicat in Naturism
Primarul Iașului, Mihai Chirica, membru PSD, a declarat, duminică, pentru News.ro că premierul Sorin Grindeanu nu ar trebui să fie schimbat din funcţie, el susţinând că toţi cei din partid care vor înlocuirea acestuia „sunt duşi cu pluta”.

 


Publicat in Politica Locala
În ultimul timp, nutriţioniştii din lumea întreaga au dezvoltat un interes special pentru studierea potenţialului sfeclei, în special după ce au aflat despre combinaţia neobişnuită de antioxidanţi existenţi în această legumă, simplă la prima vedere.

 

De fapt, conţinutul specific de fitonutrienţi i-a atribuit sfeclei denumirea de superaliment. Efectele benefice ale sfeclei, printre care capacitatea de a dilata vasele sanguine, conţinutul de pigmenţi antioxidanţi, flavonoide şi azot organic, au sporit, de asemenea, şi interesul companiilor farmaceutice.

 


Publicat in Naturism
Acum 95 de ani, Joseph Tykociner, profesor de inginerie electrică de la Universitatea din Illinois (SUA), a efectuat prima demonstraţie de pelicule cinematografice experimentale cu sunet.

 


Publicat in Media
Un autocar în care se aflau 49 de persoane a fost implicat, duminică după amiază, într-un accident rutier produs pe Drumul Naţional 1, în zona „Poiana Ţapului” din staţiunea Buşteni. Primele informaţii arată că niciunul dintre pasagerii din autobuz nu a fost rănit, iar o persoană dintr-un autoturism care a intrat în impact cu autocarul are nevoie de asistenţă medicală.

 


Publicat in Social
O femeie înspăimântată după ce a fost oprită de poliţie în trafic a publicat pe Facebook un mesaj înduioşător, care s-a viralizat în scurt timp.

 


Publicat in Media
Postul Sfinţilor Apostoli Petru şi Pavel este cunoscut în popor sub denumirea de Postul Sâmpetrului. Este rânduit de Biserică în cinstea celor doi apostoli şi în amintirea obiceiului lor de a posti înainte de a întreprinde acte mai importante. Postul Sfinţilor Apostoli Petru şi Pavel era numit în vechime Postul Cincizecimii, datorită darurilor Sfântului Duh, care s-au pogorât peste Sfinţii Apostoli. 

 


Publicat in Familie
Duminică, 11 iunie, la orele prânzului, pe autostrada A3 Turda Borş s-a înregistrat un accident violent, din cauza... telefonului mobil, după cum chiar şoferul a afirmat.

 


Publicat in Social
Duminică ar trebui să fie gata raportul privind evaluarea Guvernului PSD-ALDE. Contrele din ultima vreme dintre premierul Sorin Grindeanu și șeful PSD Liviu Dragnea, susținut de Primarul general Gabriela Firea, alimentează zvonurile potrivit cărora Grindeanu nu va mai rămâne mult timp la Palatul Victoria.

 


Publicat in Guvern
Pagina 1 din 3