fbpx
 

Items filtered by date: Duminica, 04 Iunie 2017

Invitată la Galaţi pentru a cânta la inaugurarea plajei „Dunărea” (rebotezată „Jungle Splash” după ce a fost concesionată unei firme private), cunoscuta trupă Proconsul a avut parte de o surpriză neplăcută. Organizatorii evenimentului nu au mai finalizat contractul, aşa că deşi pe afiş scria că trupa va concerta la Galaţi pe 2 iunie acest lucru nu s-a mai întâmplat, spre dezamăgirea fanilor.

Publicat in Moldova
Poliția londoneză a descins, duminică, într-un apartament situat în estul Londrei, pe Barking Road, în East Ham. Potrivit unei jurnaliste de la The Guardian, care a stat de vorbă cu vecinii, în apartmentul percheziționat ar locui doi români  și un somalez.  Este posibil, de asemenea, potrivit unei mărturii, ca una dintre persoanele ridicate din apartament să fie român.

 


Publicat in Panorama
Poliţiştii şi procurorii din municipiul Sibiu au declanşat, duminică, o anchetă după ce trupul unei femei şi cel al unui bărbat, foşti soţi, au fost descoperite într-o baracă de la marginea oraşului. Femeia a fost înjunghiată, iar bărbatul a fost găsit spânzurat, existând suspiciuni că bărbatul şi-ar fi ucis fosta soţie şi apoi s-ar fi omorât.

 


Publicat in Social
Duminică, în jurul orei 19:00, a avut loc un incident pe aeroportul din Chișinău. O aeronavă TAROM care venea de la București a ieșit de pe pistă în momentul aterizării.

 


Publicat in Moldova
Moaștele Sfântului Ioan Bosco (Giovanni Bosco), educator și preot catolic din secolul al XIX-lea, au fost furate dintr-o biserică din nord-vestul Italiei, a informat presa locală sâmbătă.

 


Publicat in Panorama
Lucrurile la CSM Poli Iaşi au toate şansele să revină pe făgaşul normal, după ce oameni de afaceri ruşi, apropiaţi ai lui Mircea Lucescu, sunt aproape să investească în clubul moldav.

 

Adrian Ambrosie a fost mandatat de oficialităţile locale ieşene şi de Comitetul Director al CSM Poli să pună la punct un plan de redresare al echipei, care ar fi acumulat datorii foarte mari (se vorbeşte de peste 3 milioane de euro), scrie Digisport.

 


Publicat in CSMS Iasi
Poliţiştii rutieri  au organizat şi desfăşurat, sâmbătă, o acţiune, pe raza municipiului Iaşi şi pe DE 583, pe linia prevenirii principalelor cauze de producere a accidentelor rutiere (viteza excesivă, alcoolul etc.).

 


Publicat in Social
Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice împreună cu inspectori din cadrul A.N.S.V.S.A. au acţionat sâmbătă, între orele 08:00 – 11:00,  în pieţele agroalimentare de pe raza municipiului Iaşi pentru prevenirea comerţului ilicit.

 


Publicat in Social
Un ieșean care a filmat atacul din Londra a povestit pentru Actual de Cluj că era la muncă, la brutărie, când atacatorii au început să injughie oamenii pe stradă. Acesta a relatat cum el şi colegii lui au ieşit în stradă şi au băgat oamenii disperaţi în brutărie, pentru a-i pune la adăpost. Mai mult, potrivit acestuia, i-a şi lovit pe agresori.

 


Publicat in Panorama
Tânărul de de 16 ani, din Maramureș, aflat la volanul unei mașini fără a poseda permis de conducere și care a intrat într-un cap de pod în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe un drum județean între localitățile Ariniș, județul Maramureș și Cehu Silvaniei, a provocat un accident de circulație în care, potrivit IPJ Sălaj, un tânăr de 18 ani și-a pierdut viața, iar "șoferul" și alte trei persoane au fost rănite.

 


Publicat in Social
Pagina 1 din 2

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30