fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 20 Iulie 2017

Chester Bennington, solistul trupei Linkin Park, a fost găsit mort, într-o vilă din Palos Verdes, Los Angeles, scrie site-ul TMZ.

 

Chester Bennington, în vârstă de 41 de ani, era cunoscut mai ales că vocalist principal al formaţiilor rock Linkin Park şi Dead by Sunrise. Potrizit TMZ, care citează poliţia din L.A. County, cântăreţul a fost găsit spânzurat în locuinţa sa. Chester era căsătorit şi avea 6 copii din două căsnicii.

 


Publicat in Vedete
Premierul Mihai Tudose l-a demis joi pe şeful Antifraudei din cadrul ANAF, Marin Marius Florea, numindu-l în locul lui pe Daniel Mihail Tudor, potrivit unor decizii publicate în Monitorul Oficial.

 


Publicat in Guvern
Gheorghe Nichita rămâne sub control judiciar în dosarul UTI, în care este judecat pentru luare de mită. Decizia a fost luată de Curtea de Apel București (CAB) și vine după ce Tribunalul hotărâse să i se ridice măsură preventivă. Hotărârea CAB este definitivă.

 


Publicat in Justitie
Trei partide de la ultima ediție a turneului de la Wimbledon sunt investigate după mai multe sesizări făcute de casele de pariuri, scrie site-ul Pariori.ro.

 


Publicat in Alte Sporturi
Un imigrant român este cercetat penal în Italia după ce a scos un pistol cu aer comprimat într-o autogară, generând panică în rândul călătorilor, relatează site-ul agenţiei ANSA.

 


Publicat in Panorama
Jandarmii bucureșteni au avut, ieri, o misiune neobișnuită. Aceștia au intervenit după ce o femeie în vârstă de 29 de ani s-a dezbrăcat în pielea goală și s-a urcat pe o mașină.

 


Publicat in Social
Cel de-al doilea diamant neşlefuit ca mărime din lume nu a putut fi vândut în această săptămână la o licitaţie din Londra – unde preţul a trecut cu puţin peste 60 milioane de dolari, în timp ce proprietarul actual a sperat că va obţine 70.

 

O companie de minerit din Canada, Lucara Diamond Corp. a descoperit acest diamant – numit Lesedi La Rona – în 2015.

 


Publicat in Panorama
O tânără de 17 ani din Pitești este de negăsit de 6 zile. Adolescenta a plecat de acasă în data de 15 iulie, iar de atunci nu s-a mai întors acasă.

 


Publicat in Social
În luna septembrie, Rusia va desfăşura un exerciţiu militar numit Zapad 2017, cel mai mare exerciţiu militar al său de la sfârşitul Războiului Rece şi care îngrijorează NATO, care nu numai că are reţineri serioase că Moscova dezvăluie adevărata amploare a exerciţiilor sale militare dar ultima dată când Rusia a desfăşurat un astfel de exerciţiu major a avut loc cu puţin timp înainte să anexeze ilegal peninsula ucraineană Crimeea.

 

Indiferent ce se va întâmpla, există o ţară care nu riscă: vecina nordică a Rusiei, Finlanda.

 


Publicat in Panorama
În perspectiva deschiderii noului magazin Dedeman de pe bd. Socola circulația rutieră și pietonală în zonă va suferi unele modificări. Aceste amenajări au fost propuse de investitor și au fost avizate de Comisia de Circulație a municipalității și de Poliția Municipiului Iași - Biroul Rutier.

 


Publicat in Administratie Locala
Pagina 1 din 4

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31