fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 14 August 2017

Ofițerul șef de schimb al agenților de poliție care l-au amendat pe medicul de la maternitatea Giulești va fi cercetat disciplinar, întrucât nu a întreprins demersuri pentru luarea măsurilor legale, respectiv nu a raportat ierarhic, nu a sesizat unitatea de Parchet competentă incidentul produs în trafic, informează IGPR.

 


Publicat in Social
Scene dramatice într-o comună din Maramureș. Zeci de căprioare au fost omorâte de câinii oamenilor din zonă. Potrivit reprezentanților de la fondul privat de vânătoare Iadăra, doar în acest an 40 de căprioare din totalul de 300 care trăiesc în zonă au sfârşit omorate de câini. Vă avertizăm că urmează imagini și informații care v-ar putea afecta emoțional.

 

Indiferent de anotimp sau oră, câinii localnicilor atacă animalele fără apărare. O spune Vlad Prună, un vânător în vârstă de 30 de ani care își dedică timpul salvării și îngrijirii căprioarelor.

 


Publicat in Social
Indignare printre locuitorii din centrul Iașului. O plăcuță cu un mesaj inedit montată la scara unui bloc îi pune în mare încurcătură pe ieșeni. Vorbim despre un mesaj care îi avertizează pe cetățeni că acolo este... loc pentru urinat pentru animale, arată Iași TV Life.

 


Publicat in Social
Cea mai mare parte a japonezilor asociază tatuajele cu Yakuza, mafia japoneză ai cărei membri sunt tatuaţi. În aceste condiţii, Agenţia de Turism este preocupată să-şi protejeze sursele de venit.

 

În lumea occidentală tatuajele sunt considerate ca fiind ceva de ultimă modă şi, prin urmare, numărul celor care deţin unul, sau mai multe, continuă să crească vertiginos. Dar, în Japonia această modă începe să devină o problemă serioasă şi, dacă doresc să se viziteze această ţară, persoanele tatuate pot întâmpina unele dificultăţi.

 


Publicat in Panorama
Gabriel Puiu Popoviciu, condamnat de Înalta Curte de Casație și Justiție la 7 ani închisoare, în dosarul „Băneasa”, a fost reținut la Londra și eliberat pe cauțiune. Omul de afaceri trebuia încarcerat în urmă cu 10 zile.

 


Publicat in Justitie
S-ar putea să fi aparţinut expediţiei lui Robert Falcon Scott şi se afla învelită în hârtie şi pusă într-o cutie de staniu.

 

Oamenii de ştiinţă neozeelandezi au descoperit, într-un refugiu din Antarctica, o prăjitură cu fructe de acum aproape 106 ani, într-o stare perfectă, care ar fi aparţinut expediţiei lui Robert Falcon Scott, a anunţat fundaţia Antarctic Heritage en Christchurch. Desertul, realizat de compania britanică Huntley & Palmers, era încă înfăşurat în hârtie şi pus într-o cutie de staniu.

 


Publicat in Media
Doi bărbaţi din Republica Moldova au trecut printr-o experienţă oribilă, copiată parcă din filmele cu mafioţi.

 


Publicat in Moldova
Avocatul lui Ilie Dragne, administratorul fermei de porci Salcia din Teleorman unde acţionar majoritar este fiul lui Liviu Dragnea, a depus o plângere împotriva procurorului Marian Drăgulescu, invocând încălcări de procedură şi lipsă de obiectivitate în desfăşurarea anchetei.

 

Maria Vasii susţine că magistratul a fost adus la Parchetul General de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 pentru a investiga cauza în care Ilie Dragne este cercetat.

 


Publicat in Justitie
Salvamontiştii nemţeni au intervenit de urgenţă pentru transportarea la baza din Durău a unui bărbat de 48 de ani din Iaşi, insulino-dependent, care a urcat pe Muntele Ceahlău fără să îşi administreze medicamentaţia.

 


Publicat in Moldova
Şeful Secţiei obstetrică - ginecologie I de la Maternitatea Giuleşti din Capitală, Ciprian Cristescu, a fost implicat într-un incident violent cu doi poliţişti care l-au oprit în trafic în cadrul unui control.

 

Conform imaginilor postate pe Facebook, după o scurtă discuţie, medicul a ajuns să fie târât pe trotuar de cei doi poliţişti, în timp ce femeia care il însoţea afirma ca ea a fost la volan, ca a avut alcoolemie 0 şi că sunt oameni respectabili.

 


Publicat in Social
Pagina 1 din 4