fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 01 Noiembrie 2019

Mai mulţi pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui intervin de peste 10 ore în localitatea Butucăria, pentru degajarea unei persoane care a căzut într-un puţ şi a decedat.

Publicat in Moldova
Un bărbat de origine română a fost condamnat la doi ani de închisoare, după ce a blocat traficul feroviar pe 24 și pe 25 septembrie, între Andora și Alassio, apoi între Pietra Ligure și Loano.

Publicat in Eveniment
Zece persoane au fost trimise în judecată de DIICOT, sub acuzaţia că fac parte dintr-o grupare care a obligat mai multe tinere să se prostitueze în zona capitalei Spaniei, Madrid, iar liderul acestei organizaţii criminale a fost ţinta unui atentat cu bombă pus la cale de un interlop închis în România.

Publicat in Justitie
Doi tineri din Bucureşti au fost depistaţi, în trafic, transportând într-un troler cantitatea de 6 kilograme de cannabis. La un control, poliţiştii au depistat că bărbatul folosea o carte de identitate cu datele unei persoane decedate în 2018.

Publicat in Social
Un tânăr în vârstă de 18 ani, din Panciu, a fost reţinut pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj, după ce a lovit cu capul în faţă un poliţist aflat în timpul serviciului, a informat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

Publicat in Moldova
Un copil de 8 ani a murit după ce căruţa în care era, condusă de tatăl său, s-a răsturnat pe un drum forestier din judeţul Iaşi. Cei doi au fost găsiţi sub căruţă de către un bărbat, care a alertat imediat autorităţile.

Publicat in Social
Teatrul Național Iași este invitat să participe la Festivalul International al Teatrului de Studio și de Forme Noi, organizat de Teatrul „Alexandru Davila” din Pitești. La cea de-a XXIII-a ediție a evenimentului, spectacolul selecționat „Povestea păsării fără cuib” va putea fi văzut pe 7 noiembrie, la ora 17:30, la Sala Studio „Liviu Ciulei”.

Publicat in Arta
Masturbarea a fost și este considerată, încă, un subiect tabu și etichetată drept rușinoasă. Masturbarea nu doar că nu afectează sănatatea, dar are efecte benefice dovedite asupra psihicului.

Publicat in Timp Liber
Preşedintele PSD Iaşi a criticat în termeni duri prestaţia  miniştrilor propuşi de premierul desemnat Ludovic Orban de la audierile din cadrul Comisiilor de specialitate ale Parlamentului, apreciind că tot românii sunt cei care vor suferi din cauza măsurile pe care guvernul PNL urmează să le pună în practică în cazul în care va fi învestit.

Publicat in Administratie Locala
Fotografiile sexy făcute în Sinagoga din Constanța, în care apare o tânără aproape dezbrăcată, au provocat un scandal uriaș, după ce imaginile au apărut pe Facebook.

Publicat in Social
Pagina 1 din 3