fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 04 Mai 2019

Doi șefi din Poliția Română au fost prinși, vineri seara, în timp ce conduceau sub influența băuturilor alcoolice. Este vorba de şeful Direcţiei Cazier Judiciar, Statistică şi Evidenţe Operative din IGPR, Ionuț Cristian Stan, şi de şeful Poliţiei Sectorului 4 al Capitalei, Cornel Drumariu. Ambii au ramas fara permise, cel din urma fiind  cercetat penal.

Publicat in Social
Viorica Dăncilă ar mai pregăti o lovitură pentru Dragnea. După ce vineri s-a descotorosit de Anca Alexandrescu, „umbra lui Dragnea" la Palatul Victoria, acum premierul intenţionează să o demită pe şefa ANAF, Mihaela Triculescu, fidelă lui Darius Vâlcov, relatează Adevărul, citând surse politice. Acesta ar fi, conform publicaţiei citate, primul pas pentru îndepărtarea lui Vâlcov din Guvern.

Publicat in Guvern
Poliţiştii din Iaşi au reuşit să identifice principalii suspecţi în cazul copilului bătut şi apoi înjunghiat pe un teren de sport din municipiul Iaşi, fiind vorba despre doi băieţi de 11 - 12 ani., informează „Adevărul”.

Publicat in Social
Caz şocant la Iaşi, unde o fetiţă de 3 ani a murit în urma unei infecţii cu E.coli. Evoluţia bolii a fost galopantă. Medicii care au îngrijit-o se tem că cea mică ar fi mâncat nişte fructe murdare.

Publicat in Sanatate
Elicopterul SMURD a fost solicitat să intervină sâmbătă, în localitatea Belceşti din Iaşi, pentru a prelua o persoană care a suferit multiple răni după ce a căzut cu parapanta de la aproximativ 10 metri înălţime.

Publicat in Social
Două asociaţii civice ieşene susţin că primarul Mihai Chirica trebuia să refuze autorizarea mitingului regional al PSD din 9 mai, întrucât semnalul transmis de la Iaşi nu este unul potrivit, în condiţiile în care în aceeaşi zi are loc Summit-ul european de la Sibiu.

Publicat in Administratie Locala
Culesul fructelor este un alt domeniu în care oamenii pot fi înlocuiţi de roboţi. Compania israeliană Tevel Aerobotics Technologies a produs o tehnologie care ar permite unor drone speciale să recolteze fructele din livezi.

Publicat in Panorama
Un băieţel în vârstă de zece luni din judeţul Mehedinţi a murit din cauza rujeolei, boala fiind confimată prin legătura epidemiologică. Astfel, numărul total de cazuri de rujeolă raportate în România este 16.627, din care 63 de decese.

Publicat in Sanatate
Cel puţin şase persoane au fost transportate la spital, în urma unui accident rutier care s-a produs, vineri seara, pe drumul naţional 29 care face legătura între municipiile Botoşani şi Suceava, pe raza localităţii Baisa.

Publicat in Moldova
Într-o informare a municipalităţii ieșene se arată că termenul de finalizare a lucrărilor este martie 2020.

Publicat in Administratie Locala