cristi tanasa

Calmar gigantic filmat în adâncul Golfului Mexic (VIDEO)

Biologii marini angajaţi într-o misiune a National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA) au filmat pentru prima dată un calmar gigant în Golful Mexic - un golf din Oceanul Atlantic localizat între Statele Unite ale Americii, Mexic şi Arhipelagul Antilelor - într-o expediţie realizată pe 19 iunie.

Momentul în care o femeie își prinde de picior copilul înainte de a cădea de la etajul al patrulea (VIDEO)

O femeie a fost suprinsă de o cameră de supraveghere, chiar în momentul în care reușește să își salveze fiul, aflat la un pas de moarte.

Guvernul adoptă OUG pe Codul Administrativ: pensii speciale pentru „baronii locali”

În ciuda tuturor nemulţumirilor exprimate în spaţiul public precum şi a avizului negativ de la Consiliul Economic şi Social, premierul Viorica Dăncilă a anunţat marţi, înainte de şedinţa de guvern, că a decis să adopte ordonanţa de urgenţă privind noul Cod Administrativ.

Vino să descoperi Iașul văzut de sus! PALAS îți oferă premii la înălțime

Ești curios să vezi cât de frumos este Iașul de la înălțime? Ansamblul Palas îți propune o experiență inedită, care te va ajuta să admiri panorama superbă asupra orașului, de la 73 de metri. În plus, ai șansa să câștigi excursii în Dubai, New York sau Londra, orașe care găzduiesc clădiri simbol.

Studenți de la Politehnica ieșeană, medaliați cu aur și argint la Olimpiada Internațională de Matematică din Israel

Studenţii de la Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi din Iaşi (TUIASI) au obţinut medalii de aur şi argint la Olimpiada internaţională de matematică organizată de Universitatea Ariel din Israel.

30 de trenuri şi 12.000 de pasageri blocaţi pe o insulă din Japonia din cauza unui… melc

Incidente neobişnuite pot avea loc la instalaţii complexe datorită unor factori externi surprinzători. Un astfel de exemplu este cazul în care 30 de trenuri şi aproximativ 12.000 de pasageri de pe insula Kyushu au fost blocaţi din cauza unui scurt circuit provocat de un melc într-o substaţie electrică feroviară japoneză, potrivit BBC, care citează oficiali niponi. Japonia este cunoscută pentru faptul că trenurile japoneze circulă foarte regulat, fără întârzieri.

Tânărul care s-a aruncat în gol de pe pasarela din Gara Vaslui este kinetoterapeut la Protecția Copilului. Ce l-a împins la gestul extrem

Poliţiştii l-au identificat pe bărbatul care în seara de 24 iunie s-a aruncat de pe pasarela din Gara Vaslui. Acesta este un tânăr de 28 ani, din Vaslui, angajat al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui, scrie „Adevărul”.

Părinţii adoptivi ai Sorinei: Am fost la un pas să fim linşaţi în trafic. Am anunţat Ambasada SUA, va ieşi scandal diplomatic

Părinţii adoptivi ai fetiţei din Baia de Aramă, Ramona şi Gabriel Săcărin, au cerut printr-o scrisoare deschisă adresată procurorului general Bogdan Licu strămutarea judecării cauzei care îi vizează, de la Tribunalul Mehedinţi. Cuplul de cetăţeni româno-americani şi-a justificat cererea argumentând că au fost recunoscuţi în trafic şi s-a încercat inclusiv blocarea autoturismului în care se aflau, fiind astfel la un pas de a fi linşaţi.

Fiica lui Florin Iordache, implicată într-un accident rutier, în Caracal: a intrat cu mașina într-un gard

Delia Iordache, fiica deputatului PSD Florin Iordache, a fost implicată într-un eveniment rutier în dimineaţa zilei de marţi, 25 iunie.

CCR, acuzată că a blocat printr-un artificiu cel mai mare proiect civic de reformă electorală din istoria României

Uniunea Salvaţi România a anunţat, marţi, că va transpune într-un proiect de lege depus în Parlament prevederile cuprinse în iniţiativa civică „Oameni noi în politică", care a fost blocată la Curtea Constituţională.

Pagina 1 din 1474

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top