Luni, 18 02 2019
Hollywood-ul îi pregătește lovitura de grație lui Trump: „Totul se va încheia cu acest film!” Foto: WILX.com

Hollywood-ul îi pregătește lovitura de grație lui Trump: „Totul se va încheia cu acest film!”

Elita de la Hollywood vrea să-i aplice o „lovitură de grație” președintelui american Donald Trump la cea de-a 70-a ediție a celui mai mare eveniment cinematografic din lume, Festivalul Internațional de Film de la Cannes.

 

Un avion cu actori și regizori americani a aterizat miercuri în Franța, cu un „desant” format din nume grele din Cetatea Filmului, printre care Nicole Kidman, Clint Eastwood sau Will Smith.

 

Pe lista filmelor care vor fi proiectate la Cannes se află și un documentar care, susțin producătorii, va agita apele în Statele Unite. Este vorba despre Fahrenheit 11/9, regizat de celebrul autor de documentare Michael Moore. Documentarul lui Moore, reluând, cu o inversiune de cifre, titlul producției cu care a câștigat în 2004 trofeul Palme d’Or și a înregistrat recorduri de box-office – Fahrenheit 9/11, urmărește la firul ierbii campania prezidențială a lui Donald Trump până la momentul alegerii.

 

Într-o declarație pentru publicația festivalului, citată de AFP, Michael Moore a spus că acest documentar său îl va răsturna de la putere pe Donald Trump.

 

„Faptele, realitatea, inteligența nu-l pot învinge. Chiar și când își provoacă singur o rană, se trezește ca nou a doua zi și continuă să meargă și să posteze mesaje pe Twitter”, a declarat Moore.

 

„Totul se va încheia cu acest film”, a adăugat regizorul american.

 

(Sursa: digi24.ro)

Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28      

Clipul zilei

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top