fbpx
Print this page
Branduri în premieră pentru estul țării vor inaugura magazine în ansamblul Palas

Branduri în premieră pentru estul țării vor inaugura magazine în ansamblul Palas


În 2017, anul în care ansamblul Palas aniversează 5 ani de existență, clienții vor beneficia de numeroase noutăți în oferta de retail. Producători internaționali de produse premium pentru îngrijire, cea mai importantă rețea Apple Premium Reseller din Europa Centrală și de Est, o parfumerie de lux - furnizor al Casei Regale a României - se numără printre noile destinații de shopping care vor fi deschise, în premieră pentru regiunea de nord – est, la Palas.

 

Anul acesta, când aniversează 5 ani de existență, Palas Mall vine în întâmpinarea iubitorilor de shopping cu noi branduri. De curând, a fost inaugurat primul magazin din estul țării al Kiehl`s, farmacia și compania americană de produse de calitate superioară pentru îngrijirea pielii și a părului din portofoliul L`Oreal. Noua locație este situată la parterul Atriumului Palas Mall, în vecinătatea restaurantului La Cupola. Clienții pot descoperi acum și universul frumuseții de top, creat special de reprezentanții Xpert Beauty. Magazinul deschis în proximitatea Hervis Sports pune la dispoziția pasionaților de shopping produse cosmetice și de îngrijire de cea mai bună calitate. Aici pot descoperi branduri renumite în domeniul hairstyling, nails, dar și pentru îngrijire corporală și facială, preferate de vedete de la Hollywood, dar și de cele autohtone.

 

Noutățile continuă, astfel că din această vară, noi branduri vor deschide la Palas Mall magazine  în premieră în regiune. iStyle, cea mai importantă rețea Apple Premium Reseller din Europa Centrală și de Est, va deschide la Palas Mall primul magazin dedicat produselor Apple din estul țării. Clienții vor avea ocazia să descopere și să experimenteze performanțele, calitatea și versatilitatea inovatoarelor produse Mac, iPhone, iPad, iPod, Apple Watch și Apple TV. Totodată, Beautik Haute Parfumerie, prima parfumerie cu rang de furnizor al Casei Regale a României, va inaugura unica locație din afara Capitalei, în Palas Mall, răsfățându-i pe clienți cu esențe de un rafinament aparte. Pe lista noilor magazine se numără și Braiconf, un brand românesc cu tradiție de 67 de ani în ceea ce privește vestimentația domnilor, în special a cămășilor „ready to wear” și „made to measure”.

 

În plus, o parte dintre magazinele prezente deja în Palas Mall se vor reloca în spații mai generoase. ECCO Shoes (unul dintre primii trei cei mai mari producători de încălțăminte din lume, cu vânzări în peste 90 de țări de pe toate continentele, și furnizor oficial al Casei Regale Daneze), Bobo Shop (articole pentru casă și decorațiuni), Cocodrillo (produse pentru copii) și Măriuca Artizanat (suveniruri și obiecte de artizanat) sunt o parte dintre destinațiile de shopping pe care clienții le vor găsi în noi locații, cu amenajări moderne și oferte extinse.

 

Pe lângă toate acestea vor urma și alte noutăți, apreciate de clienții pasionați de stil, modă și cumpărături.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Articole similare